Kragujevac

Novi izvršni direktor došao iz Parking servisa 1

Novi izvršni direktor došao iz Parking servisa

Ministar odbrane Aleksandar Vulin još uvek nije reagovao na zahtev Sindikata Zastave oružja koji ga je 13. novembra pozvao da spreči „dalje urušavanje fabričkog sistema“ i da „smeni predsednika Nadzornog odbora preduzeća, pukovnika Ivicu Marjanovića“ koji, kako tvrde oružari, svojim delovanjem „nanosi veliku štetu fabrici“.

Izgradnja Beograda na vodi prati rast izvoza domaćeg naoružanja i vojne opreme u Emirate i obrnuto 2

Izgradnja Beograda na vodi prati rast izvoza domaćeg naoružanja i vojne opreme u Emirate i obrnuto

Narodna poslanica Marinika Tepić ocenila je, u intrevjuu vikend izdanju našeg lista, da su „dilovi Sbije sa UAE počeli upravo zbog interesovanja Bin Zajeda (prestolonaslednika UAE – prim.Z.R.) za naše oružje“, te  da su svi (ostali) poslovi sa tom zalivskom zemljom „paravan za trgovinu oružjem prelivenu u „Beograd na vodi“, a zbog čega je „porušena polovina centra Beograda“…

Vučić vratio jednog od glavnih trgovaca u oružarski biznis 6

Vučić vratio jednog od glavnih trgovaca u oružarski biznis

Narodna poslanica Marinika Tepić načela je temu izvoza srpskog (prevashodno zastavinog pešadijskog naoružanja) 2013. u Libiju, u kojem je glavni posrednik, uz podršku tadašnjeg ministra odbrane Aleksandra Vučića, bio famozni trgovac oružjem Slobodan Tešić.

Obradović: Firma GIM i Bereta ulaze u Zastava oružje 8

Obradović: Firma GIM i Bereta ulaze u Zastava oružje

Uzbunjivač iz „Krušika“ Aleksandar Obradović rekao je za Danas da je sticajem okolnosti bio u prilici da od jednog zastupnika kompanije GIM, koju u pregovorima sa domaćim vojnim fabrikama najčešće predstavlja otac ministra unutrašnjih poslova – Branko Stefanović, doznao da ta privatna firma, u saradnji sa jednom italijanskom kompanijom, najverovatnije Beretom, planira da kupi deo kapitala „Zastave oružja“, jedinog proizvođača pešadijskog i lovačko-sportskog naoružanja i pištolja i revolvera.

Gužva za gradonačelničku kandidaturu u Kragujevcu 9

Gužva za gradonačelničku kandidaturu u Kragujevcu

Istaknuti šumadijski aktivista Srpske napredne stranke i direktor Zavoda za zbrinjavanje odraslih „Male Pčelice“ u Kragujevcu dr Vladica Stanojević demantovao je u današnjoj izjavi našem listu da je započeo predizbornu kampanju za funkciju gradonačelnika šumadijske i prve srpske prestonice.

Ispitati da li je ministar Stefanović u sukobu interesa? 11

Ispitati da li je ministar Stefanović u sukobu interesa?

Firma United BG, u vlasništvu oca ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića – Branka Stefanovića, 9. aprila ove godine zavedena je u registru Ministarstva odbrane i za proizvodnju oružja i vojne opreme.

Vučić priča "bajke" o Krušiku 12

Vučić priča „bajke“ o Krušiku

Predsednik Aleksandar Vučić delovao je sinoć na RTS-u nekako uplašeno i pričao je bajke o Krušiku, kao da smo svi mi ludi, kažu danas za naš list predstavnici zaposlenih u valjevskom Krušiku koji, poučeni iskustvom svog kolege uzbunjivača Aleksandra Obradovića , još koji dan žele da ostanu anonimni.

U martu obnavljanje prekinutih pregovora dva automobilska giganta 14

U martu obnavljanje prekinutih pregovora dva automobilska giganta

Italijansko – američki proizvođač Fijat Krajsler automobili (FCA) potvrdio je danas da razgovara sa francuskom grupacijom Pežo Sitroen automobili (PSA) o povezivanju i formiranju jednog od najvećih, ako ne i najvećeg proizvođača automobila na svetu.

PrvaPoslednja