Kragujevac

Ispit na dan izbora 2

Ispit na dan izbora

Uprava Pravnog fakulteta u Kragujevcu po ko zna koji put krši sve pravne i moralne norme fakulteta.

Nastavljaju se policijska saslušanja sindikalnih lidera u Zastavi oružju 5

Nastavljaju se policijska saslušanja sindikalnih lidera u Zastavi oružju

Za danas zakazano policijsko saslušanje predsednika Samostalnog sindikata u Zastavi oružju Dragana Ilića, koji je i predstavnik društvenog kapitala,odnosno zaposlenih u Skupštini preduzeća, po krivičnoj prijavi predsednika fabričkog Nadzornog odbora, pukovnika Ivice Marjanovića, odloženo je za ponedeljak, 21. septembar, saznaje naš list u kragujevačkoj fabrici.

Kragujevac po prvi put nema opoziciju u lokalnom parlamentu 8

Kragujevac po prvi put nema opoziciju u lokalnom parlamentu

Gradski odbori Zajedno za Šumadiju i Srpski pokret obnove, koji su na poslednjim lokalnim izborima nastupali jedinstveno pod sloganom „Svi na ovu stranu“ nastaviće saradnju kao organizacija pod nazivom  „Kragujevačka opozicija“.

Kragujevačkom Fijatu za ozbiljnu proizvodnju neophodno više stotina radnika 9

Kragujevačkom Fijatu za ozbiljnu proizvodnju neophodno više stotina radnika

Nakon dvodnevnog prekida, uzrokovanog padom plasmana na inostranim tržištima, proizvodnja sve tri verzije modela “500L“ u kragujevačkom Fijat Krajsleru danas je nastavljena u obe radne smene, tokom kojih je sa proizvodno-montažnih traka uobičajeno sišlo nešto više od 400 gotovih automobila.

IZJZ Kragujevac: Deset odsto pozitivnih od testiranih 10

IZJZ Kragujevac: Deset odsto pozitivnih od testiranih

Epidemiološka situacija u Kragujevcu je i dalje nesigurna budući da je veliki broj pozitivnih na korona virus u odnosu na testirane, ocenio je epidemiolog Instituta za javno zdravlje (IZJZ) Kragujevac Predrag Delić.

Sindikalce iz Zastava oružja saslušavala policija 11

Sindikalce iz Zastava oružja saslušavala policija

Pretnje, verbalni napadi ali i saslušanja u policiji, obeležili su dane pred interne izbore za predstavnika društvenog kapitala i zaposlenih u kragujevačkom preduzeću Zastava oružje.

PrvaPoslednja