Extra time

Zoran Pavić

Izabrao da budem novinar što nisam morao, još duže bio urednik što je uglavnom bilo neizbežno. Od omladinske štampe, u dnevnim i nedeljnim novinama i jedinom pravom mesečniku u Srbiji. Vazda se bavio politikom i sportom znajući da je princip isti, a za nijansama još uvek tragam. Dokaz za to traganje je i nagrada NUNS-a za istraživačko novinarstvo. Supruzi nisam mogao da zabranim da bude novinar, detetu ću probati.

Slana bara

Delegat ništa sumnjivo nije video. Ni komesar za integritet takmičenja (!?).

Mundijal na vodi

Rumuni, Grci i Bugari pojma nemaju. Letimična potraga po tamošnjim portalima, i onim više i onim manje ozbiljnim, bila je uzaludna.

Danke

Nije to normalno - potpuno uprkos euforiji konstatovao je jedan moj poznanik osvajanje zlatne medalje odbojkašica Srbije na Svetskom prvenstvu.

Sistem

U povelikom društvu svesportskih "manijaka" posle mnogo godina "testiranja" u istom sastavu postavljeno je pitanje na koje niko nije mogao da da odgovor.

FSSbook

Fudbalski reprezentativci Srbije ovih dana, manirom rasnih golgetera, tresu društvene mreže.

Dva razroka

U četvrtak će se "prvi put u istoriji" sastati fudbalske reprezentacije Crne Gore i Srbije, baš tim redom jer će se utakmica igrati u Podgorici.

Puć

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras u Litvaniji započinje takmičenje u Ligi nacija, novotariji UEFA koja je zabava za bogate, šansa za siromašne, i raj za kladionice.

Trn u oko

Zvezda u LŠ, pozitivno je odjeknulo prekjuče, bila je to vest dana, za navijače crveno-belih vest veka.

Sve po spisku

Desilo se da istog dana spisak reprezentativaca za akcije u septembru objave i fudbalski i košarkaški selektor.

U(a)EFA

Sve je bilo očekivano, sve je o tome i unapred i odavno ovde ispisano.

Krstajić

Naslov baš ume da prevari. Jer ovo nije tekst o Mladenu Krstajiću, iako će se njegovo ime najčešće spominjati.

Slika i prilika

Dnevnik 3 RTS-a (ako se tako još zvanično zove) u subotu 28. jula je prvi "u novijoj istoriji" koji je poremetio tamošnju uređivačku svakodnevicu.

Ćuti i navijaj

Priča iz nekih romantičnijih vremena glasi ovako: u Mostaru je na nekoj utakmici bilo i gostujućih navijača, a jedan od njih je u neposrednoj blizini milicionera bio previše bučan.
Prva Poslednja