Leptir mašna

Nenad Kulačin

Rodio se u Beogradu, pa preselio u Bor, a onda se vratio u prestonicu, i sada živi u Šapcu. Novinarsku karijeru započeo u „Našoj Borbi“, nastavio u „Franfurtskim Vestima“ i nedeljniku „Standard“. Televizija Enter mu je bila prva TV stanica. Na B92 je radio kao urednik Vesti, a onda iznenada odlazi u Šabac na istoimenu televiziju, nekoliko meseci i evo ispisuje devetu godinu boravka u gradu na Savi. U četrdeset i kusur godina odlučio je da stane pred kamere i započinje seriju intervjua u okviru emisije „Vesti plus“. Umoran od televizije, ali i zbog insistiranja novog glodura TV Šabac da ne rade zajedno, prelazi u „Glas Podrinja“ gde i dalje prima honorar. Zajedno sa našim piscem Markom Vidojković postaje autor i voditelj prvog srpskog političkog isterne – Dobar, loš, zao. Sanja trenutak kada će moći novinarstvom da se bavi u Beogradu na način koji to radi u Šapcu.

Heroji iz Novog Pazara

Neka se ne naljuti nijedan lekar, medicinska sestra, ili bilo koji drugi medicinski radnik koji se svih ovih meseci bori protiv korona virusa, ali naklon do poda i divljenje svih građana Srbije zaslužuju troje lekara iz Novog Pazara - dr Lejla Ćeranić, dr Enes Zogić i dr Mithat Mušić.

Estradne suze

Korona virus je mnoge profesije i poslove doveo na ivicu egzistencije i tu nije ništa sporno.

Kovid princeza

Ustalasala se srpska javnost zbog karikatura kojima su naši najpoznatiji karikaturisti Predrag Koraksić Koraks i Dušan Petričić na pravi način opisali situaciju sa kriznim štabom Vlade Republike Srbije.

Kako se boriti protiv ovoga?

Predsednik nam je postao student. Bravo. Još jedna uspešan spin njegove medijske mašinerije, a ja pitam sve nas zajedno kako se boriti protiv ovoga?

Dačiću, budi faca

U svojoj svakodnevnoj bahatosti i osionosti, Prvorođeni ne štedi nijednog od najvernijih koalicionih partnera Socijalističku partiju Srbije zbog učešće nekoliko nebitnih likova na protestima u Beogradu.

Jadno i bedno

Čovek stvarno treba da bude mnogo jadan i bedan da posle veličanstvene pobede, pri tom čiste kao suza, ne pokaže ni zrno empatije, a o odgovornosti da i ne govorimo, kada je reč o žrtvama korona virusa.

Ostalo je još – ne ubi!

Srpska napredna stranka na jedinstvenom je putu da za osam godina svoje vladavine prekrši svih deset. To je najveći rezultat vladavine ove stranke, odnosno Prvorođenog, za proteklih osam godina.

Kad tata zloupotrebi sina

Prvorođeni sve što uradi, uradi planirano, tendenciozno i sa namerom da iz toga izvuče pozitivne poene po sebe i svoje. Tako je i sa kompletnom aferom oko njegovog sina.

Jadan je taj SNS

Kampanja za predstojeće izbore u Srbiji 21. juna je uveliko u toku, barem kada je reč o Prvorođenom i njegovoj ekipi.

Zezni Prvorođenog

Džaba nama što pričamo o tome da je tih prokletih 100 evra od našeg novca kada je percepcija velike većine građana Srbije da je to lični poklon predsednika Srbije, Prvorođenog, glavom i bradom.

Dokle protiv RTS-a

U osnovi gotovo svakog protesta u Srbiji, još od prvih demonstracija 9. marta 1991. godine, jeste - Radio-televizija Srbije.
PrvaPoslednja