Reč tajkuna

Ime autora poznato redakciji

Biografija poznata redakciji

Tepić: Vučić u aferi s oružjem više ne može da brani neodbranjivo

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da je Tužilaštvo moglo zatvorenih očiju da podigne optužnicu zbog afere sa oružjem ali da umesto toga "čovek koji je prvi pustio duha iz boce, Aleksandar Obradović, sedi u kućnom pritvoru".

Krivične prijave protiv čelnika SBPOK-a Papića zbog prebijanja

Dejan Pejović, vlasnik restorana Jahorina, podneo je krivične prijave protiv zamenika načelnika SBPOK-a Gorana Papića, službenika SBPOK-a Tomislava Antonijevića, policajca iz PS Voždovac Aleksandra Stepanovića i Goranovog oca Milorada Panića, zbog brutalnog prebijanja koje se dogodilo 22. oktobra ispred njegovog restorana.

Optužnica u slučaju ubistva Olivera Ivanovića do 23. novembra

Tekst optužnice u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, predsednika Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda", završen je, čuva se i prevodi u diplomskim krugovima u Prištini, a njegov sadržaj gotovo je nepoznat i onima koji su na ovom slučaju radili u Specijalnom tužilaštvu Kosova, nezvanično tvrde visoki diplomatski izvori u Prištini.

Tajkuni razaraju srpski agrar

Polovina stanovništva šabačkog kraja živi u selima, i po proizvodnji mesa, mleka, voća i meda ovaj kraj prednjači u Srbiji. Međutim, brojni su problemi u agraru, a posebno u stočarstvu.

Posao u Nemačkoj: Zašto su Melita, Srđan i Siniša odlučili da odu

FotogloriaMedicinari vrlo traženi Subotičanka Melita Arifi čeka važan poziv. Iz ambasade Nemačke treba da joj jave da li je dobila radnu vizu, a onda – nada se – moći će da pakuje kofere. Sa severa Srbije seli se u centralnu Nemačku. U bavarskom gradiću Bad Kisingen čeka je posao u bolnici. „Posao sam dobila, čekam […]

Drecun o špijuniranju: Protiv Srbije se već dugo vodi niz hibridnih operacija

Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun izjavio je danas da objavljivanja snimka, na kojem ruski obaveštajac navodno daje novac srpskom agentu, pokazuje da se protiv Srbije već dugo vodi niz hibridnih operacija, čiji je cilj da se utiče na spoljnu i unutrašnju politiku zemlje.

AI: Poslovni model Fejsbuka i Gugla pretnja za ljudska prava

Međunarodna organizacija za ljudska prava Amnesti internešenal (Amnesty International - AI) saopštila je danas da se poslovni modeli kompanija Fejsbuk i Gugl "temelje na nadzoru", uz ocenu da je reč o "sistemskoj pretnji" u pogledu ljudskih prava.
PrvaPoslednja