Ekonomski dnevnik

Aleksandar Milošević

Novinar, urednik Ekonomije u Danasu. Radio u Glasu javnosti i Balkanu. Pisao za NIN, BIRN, Biznis i finansije... U novinarstvu od 2003. godine.

Er Srbija: Ima li pilota u avionu?

Er Srbija polako postaje problem kakav su se svi pribojavali da će postati, još od onog trenutka kada je plan direktora Etihada Džejmsa Hogana da ojača svoju kompaniju strateškim partnerstvima sa regionalnim aviokompanijama, pao u vodu.

Prljavi posao

Uprava za sprečavanje pranja novca upravo je pokrenula istragu s ciljem da sazna da li su nevladine organizacije u Srbiji finansijeri terorističkih organizacija poput Al Kaide, ISIS-a i njima sličnih, saznali smo prošle nedelje.

Srbija, sama protiv svih

Evropska unija je usvojila sedmogodišnji budžet vredan 1.800 milijardi evra i odlučila da zemljama članicama pogođenim koronom između ostalog kao bespovratnu pomoć dodeli 390 milijardi evra.

Da Hrvatskoj crkne krava!

Srbija će sledeće godine prestići Hrvatsku po BDP-u, ponosno je izjavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić za RTS. I ne da će je prestići bilo kako, već baš onako "kao što će Kina za dve i po do tri godine prestići Ameriku".

„Tajkunski“ razgovori

Nedavno je autoru ove kolumne zazvonio telefon sa neočekivanim predlogom: poziv za neformalni razgovor sa predstavnicima krupnog biznisa u Srbiji okupljenim oko kluba Privrednik.
PrvaPoslednja