Klinička slika

Slobodan Simić

Rođen 1963. god. u Užicu. Piše aforizme, kratke priče, pesme, dramske tekstove i scenarija. Zastupljen u mnogim antologijama i zbornicima humora i satire Aforizmi i priče su mu prevedeni na deset stranih jezika. Radi kao psihijatar u Beogradu.

Kovid slava

Kad sam saslušao i novo, najnovije, upravo promenjeno uputstvo Kriznog štaba povodom aktuelne epidemije u našoj zemlji, pristupio sam obeležavanju svoje krsne slave.

Akcija gradonačelnici

U cik zore Ministar policije skočio je iza sna kada je njegov mobilni telefon zazvonio vrlo prepoznatljivom melodijom državne himne, kojom zvoni samo kada zove lično Predsednik.

Ministarski problem

Doktor Zdravković se iskreno iznenadio kad mu je u ordinaciju ušao njegov dugogodišnji izabrani pacijent ministar Petrović.

Novi lider opozicije

Starleti Nini Skaj je neko zazvonio pred vratima njenog luksuznog penthausa i ispred je zatekla veću grupu elegantno obučenih muškaraca.

Puštanje

Komisija je zasedala i razmatrala čitavu hrpu dosijea na stolu. - Ja stvarno ne mogu da odlučim - priznao je jedan član komisije.

Novi gradonačelnik

Sekretar Opštinskog odbora vladajuće stranke Prokuplja zatekao je u stranačkim prostorijama vidno zabrinutog predsednika Opštinskog odbora.
PrvaPoslednja