Ćoškarenje

Gojko Vlaović

Novinar ekonomske rubrike Danasa, gde radi od 2002. godine. Rođen je 27. jula 1973. u Mostaru. Završio je Osnovnu školu "Vlada Aksentijević" i Četvrtu gimnaziju u Beogradu, kao i Novinarsku školu Udruženja novinara Srbije.

Sećanje na Dušana

Prošlog četvrtka navršila se 21. godina od svirepog ubistva trinaestogodišnjeg Roma Dušana Jovanovića u Beogradskoj ulici.

Ko se grabio za batake

Najjači utisak na javnost, tokom otvaranja marketa Lidl u Srbiji, ostavilo je guranje, grabež i otimačina u jednoj od njegovih beogradskih prodavnica kao i beskrajni redovi ispred radnji tog nemačkog trgovinskog lanca.

„New Labour“ muzičar

U intervjuu za radio Talksport Noel Galager, gitarista kultnog mančesterskog pop benda Oasis izjavio je da bi radije izmirio nepremostive razlike sa svojim bratom Lijamom i reaktivirao rad grupe nego da vođa Laburističke partije DŽeremi Korbin postane britanski premijer.

Grad zabave

Svaki put kada čujem ili pročitam kako je Beograd evropska metropola zabave sneveselim se u trenutku.

Rijaliti program

Odgovor Željka Mitrovića, vlasnika Televizije Pink na kritiku koju je na račun rijaliti programa izneo Vladan Vukosavljević, ministar kulutre je sasvim očekivan ali istovremeno potpuno neinspirativan za bilo kakav komentar.

Potrošačka korpa

Jedna od prvih vesti koja me je sačekala posle povratka u Beograd sa odmora bila je da je Vlada Srbije odlučila da u 2019. godini poveća minimalnu cenu rada sa 143 na 155 dinara.

Hardkor solidarnost

U subotu je u Domu kulture u Bosilegradu održan hardkor pank koncert na kome su svirali Redound iz Sofije, Blankfile iz Beograda i Mud Factory iz Vranja.

Mrgudi

Dobio sam poziv da pristupim fejsbuk grupi koja se bavi pank pokretom u SFRJ.

Ujedinjenje aktivista

U Klubu studio "Kućica" u subotu održan je humanitarni koncert na kome je sakupljana pomoć za porodicu Miroslava Stojanovića, nezaposlenog oca četvoro dece koji je izvršio samoubistvo jer mu je isključena struja zbog duga od 22 hiljade dinara.

Nedolični Đukić

Treneru Fudbalskog kluba Partizan Miroslavu Đukiću skandiranje navijača na utakmici Partizan - Trakai, sa zahtevom da podnese ostavku, očito je veoma teško palo, međutim to nikako ne može da bude opravdanje za ono što je izrekao nakon meča.

Prva angažovana svirka

Beogradska rege grupa FC Apatride UTD održaće 4. avgusta humanitarni koncert pod nazivom "Protiv kapitalističkog terora" u KS "Kućica" a sav prihod od ulaznica namenjen je porodici Miroslava Stojanovića, nezaposlenog oca četvoro dece koji je izvršio samoubistvo jer mu je isključena struja zbog duga od 22 hiljade dinara.
Prva Poslednja