Fudbaleri Partizana od danas su na Kipru gde će tokom narednih 16 dana obaviti završni deo priprema pred prolećni nastavak šampionata, u nameri da podignu formu i pokušaju da anuliraju veliku prednost večitog rivala. U avionu za Nikoziju, preko Atine i Larnake, biće i Andrija Živković koji do daljeg ostaje igrač „parnog valjka“ uprkos uzavreloj amosferi između njegovog oca i bivše uprave, u kojoj nisu pošteđeni ni aktuelni funkcioneri crno-belih.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

   U kombinaciji za tim Ivana Tomića, ili makar za koji dan priprema, biće i Ivan Bandalovski koji je pre samo nekoliko dana zatražio „odrešene ruke“, kao i Nikola Ninković koji nije bio standardan i koji bi navodno mogao put italije.

S druge strane, u odnosu na proteklih desetak dana koliko se radilo u Zemunelu, na Kipru neće biti povređenih štopera Gregora Balažica i Miloša Ostojića, odnosno Abubakara Oumarua koji će po oporavku verovatno u Kinu. Golman Živko Živković je takođe ostao u Beogradu i u Teleoptiku čeka inostranu ponudu, a u filijalu crno-belih vraćeni su i omladinci Jovan Nišić i Strahinja Bošnjak koji će čekati neku drugu priliku za ulazak u prvi tim. Povratak u Humsku nije zaslužio ni Filip Knežević koji se dokazivao u Borcu, dok transfere čekaju Lazar Ćirković, Nemanja Petrović, Nikola Leković i Predrag Luka.

Kada su u pitanju utakmice na Kipru, Partizan će imati sedam kontrolnih utakmica. Prva je 29. januara protiv rumunskog Kluža, dan kasnije protiv Arsenal Tula iz Rusije, onda jednog kineskog kluba, zatim protiv Arisa, ili dva ruska kluba u nizu (drugi je Volga). Onda je na redu provera protiv litvanskog Atlantasa i za kraj sa beloruskim Šahtjorom 9. februara.

Spisak putnika 

Bojan Šaranov, Filip Kljajić, Marko Jovičić (golmani), Miroslav Vulićević, Ivan Bandalovski, Miladin Stevanović, Nikola Milenković, Sedrik Gogua, Marko Jovanović, Aleksandar Subić, Miroslav Bogosavac (odbrana), Ivan Petrović, Everton Luiz, Marko Jevtović, Andrija Živković, Marko Golubović, Saša Ilić, Saša Lukić, Nebojša Kosović, Veljko Birmančević, Darko Brašanac, Nikola Ninković, Alen Stevanović, Nemanja Mihajlović (sredina), Valeri Božinov, Ismael Beko Fofana, Dušan Vlahović, Đorđe Jovanović (napad)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari