Šef stručnog štaba crveno-belih budno motri na najnovije pridošlice Zvezde tokom priprema na Kipru. Crnogorski stručnjak je već posle nekoliko treninga Francuza i Makedonca shvatio da će dvojica vezista predstavljati pravo osveženje u Ljutice Bogdana na proleće.

– Od prvog treninga se videlo da je Le Talek pojačanje. Biće mu potrebno još malo vremena da se fizički spremi jer je u zaostatku nekih desetak dana zbog pauze koje je imao u Mordoviji. Igraće defanzivnije da bi i Donald mogao da se priključi ofanzivi. Babunski je pokazao kvalitet i sada mogu da kažem da nismo pogrešili što smo ga doveli – preneo je trener vodeće ekipe u Superligi svoje impresije o dvojici igrača dodajući da je preuranjeno pričati oEdsonu s obzirom na pauzu od mesec dana koliko snažni Brazilac nije igrao fudbal i kratak period kako je sa saigračima na Kipru. S tim u vezi 29-godišnji defanzivac neće konkurisati za prve dve utakmice na pripremama.


Milijaš ostaje u Kini

Bivši kapiten crveno-belih Nenad Milijaš potpisao je dvogodišnji ugovor sa kineskim drugoligašem Nei Mongolom, čime je stavio tačku da ove zime ponovo zaigra za Crvenu zvezdu. Posle raskida ugovora sa Habeiom, postojala je mogućnost da 33-godišnji vezista po treći put u karijeri zaigra na Marakani, ali je bivši reprezentativac Srbije odlučio da ostane u državi koja je ove zime oborila rekorde po visini transfera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari