RSSSrbija

Petak

Komentari: 0
Ostavite komentar
Ocena: 0.00
Glasaj:
Pošalji tekst
Promeni veličinu slova
Verzija za štampu
Bili ste svedok događaja?
Pošaljite nam vaše vidjenje, slike ili video..

20/01/2016 13:04 | Kragujevac

Kragujevačka GTO učestvovala na sajmu turizma u Brnu

Promocija Šumadije i Srbije

Autor: Z. R.

Kragujevac - Gradska turistička organizacija Kragujevac predstavila je svoju, te turističku ponudu Šumadije i cele Srbije na upravo okončanom Internacionalnom sajmu turizma u Brnu, drugom po veličini češkom gradu i administrativnom centru Južnomoravske regije Republike Češke, sa kojom Kragujevac i Šumadija uspešno sarađuju godinama unazad.

Na štandu partnerskih regiona Južnomoravske tegije Republike Češke, na kojem je se predstavila GTO Kragujevac, izlagale su još zadarska i Bjelovarsko-daruvarska županija iz Hrvatske, grad Lodj iz Poljske, Departman Gers iz Francuske, Vajnvitel turizam iz Austrije, Trnavski i Trenčinski samoupravni kraj iz Slovačke, provincija Guandong iz Kine.

U okviru Sajma, na kojem je učestvovalo više od 1.000 izlagača iz 24 zemlje, bile su organizovane dve manifestacije: "Regiontour" i "GO". Na "Regiontouru", sajmu regionalne turističke ponude, predstavili su se pružaoci usluga i kreatori turističke ponude Češke i zemalja u okruženju, kao i partnerskih regija i gradova iz celog sveta,. Na "GO" sajmu su izlagale turističke agencije i organizatori putovanja.

Ostavite komentarOstavite komentar

Komentari (0)