Site name

Dveri: Maja Gojković lažirala lekarsku dijagnozu

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković lažirala je lekarsku dijagnozu, navodi se u saopštenju Dveri.

12

Piše: Danas Online

03. novembar 2017. 11:15

Dveri: Maja Gojković lažirala lekarsku dijagnozu

Foto: FoNet / Nenad Đorđević

Kako navode, Dveri otkrivaju prevaru o modrici i iznose dokaz da je Maja Gojković lagala da je povređena.  

- Očigledno je da su lekari u Narodnoj Skupštini Republike Srbije pod pritiskom pisali lažne dijagnoze, jer ono što su oni napisali kao šifru povrede, ne slaže se sa mestom gde je navodna masnica prikazana. U izveštaju lekara koji je Maja Gojković priložila javnosti, navodi se povreda pod šifrom dijagnoze Contusio antebrachi l.sin S50.1, što je prema Međunarodnoj klasifikaciji bolesti, nagnječenje drugih neoznačenih delova “podlaktice”. Međutim, povreda koju je Maja Gojković prikazala, nalazi se na “nadlaktici” – ističu iz Dveri.

Dveri saopštavaju da se iz ovoga se jasno vidi da je čitava medijska farsa koju je predsednica Skupštine sprovela, čista laž i manipulacija, demonstracija sile i obezvređivanje Doma Narodne skupštine i narodnih poslanika Dveri.

- Pošto je Maja Gojković spremna da na ovakav način progoni narodne poslanike, laže i obmanjuje javnost, jer je ucenjena zbog krađe Novog Sada, zamislite šta je sve spremna da učini građanima Srbije, samo da njena prošlost ne izađe iz fioke. Ako ovaj dokaz o lažnoj dijagnozi, fizičko nasilje nad poslanicom Dveri Marijom Janjušević, i realno nasilje koje su pretrpele bivše žene najviših funkcionera vlasti, Marijana Rističevića i Siniše Malog, a nisu mogle da nađu zaštitu države, nije dovoljno opoziciji da digne glas protiv nasilja koje vlast sprovodi, mi zaista ne znamo šta je i ko je sledeći na redu – navodi se u saopštenju. Iz Dveri dodaju da neće dozvoliti da ih vlast gazi i ponižava, da obezvređuje građane Srbije koji su im ukazali poverenje i da se narodni poslanici vlasti i ministri bahate, uvode strah narodu i vode državu u propast.

povezane vesti

komentari (12)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

sasa

03. novembar 2017.

Doktor laže ilina srpskom ili na latinskom.

caca

03. novembar 2017.

Nema potreba da lazira bilo sta, ali svakako vase ponasanje haoticno.

Lajka

03. novembar 2017.

Stop nasilju nad ženama!

Matija

03. novembar 2017.

da li neko može verovati čoveku koji viče, vređa i fizički se obračunava sa ženom

Salamaš

03. novembar 2017.

Nemojte tako g Obradoviću, skupštinski lekar je pošteno platio svoju diplomu za razliku od samozvanih naprednih doktora koji su je dobili džabe. Kad je laž u pitanju svejedno je dal je ruka, noga, lakat......

Ivan Dragicevic

03. novembar 2017.

Ko jos Obradovica i dveri shvata za ozbiljno!?

jovanakurtic

03. novembar 2017.

I da je lazirala lekarski izvestaj, u sta sumljam, i da je nagovorila lekara usta isto tako sumljam, malo je nelogicno da taj doktor napravi tako ociglednu gresku... Obradovicu dosta je bilo...

Lena

03. novembar 2017.

Borba za vlast ne preza ni od cega.Dozvoljava ti da grubo vredas sve delegate, predsenicu Skupstine, optuzujes lekare u skupstini, a sve u cilju da se o tebi prica, pa makar i lose!

Nina

03. novembar 2017.

Ne znam koliko su stranci dali Obradovicu novca da na ovaj nacin rusi vlast, ali on ponizava citav srpski narod, jer nas posmatraju i donose misljenje o nama, kroz ponasanje ovog i njemu slicnih izdajnika.

Gargamel

04. novembar 2017.

Sreca da je ceo dogadjaj snimljen, tako da ovaj izvestaj ne vredi ni papira na kojem je napisan. Zasto ne napravi krivicnu prijavu, kao pravnik bi bar to trebala da zna, ako vec nije u stanju da vodi sednice ,kao sto predvidja Poslovnik. Da se razumemo, nisam simpatizer nijedne stranke, za mene su svi jednako losi da losiji ne mogu biti.

Milivoje Radaković

06. novembar 2017.

"... i realno nasilje koje su pretrpele bivše žene najviših funkcionera vlasti, Marijana Rističevića i Siniše Malog..." Je l'''' ovo znači da su Boškić i partija mu revidirali stav glede Zakona o sprečavanju nasilja u porodici?! Je l'''' domaćin ima pravo da disciplinuje ukućane, ili jok?!

Бота Ботић

08. novembar 2017.

Стоп насиљу над српским народом.