Site name

Najavljeno 10 izvođača

Koncert godine postaje punoletan

Ovog decembra, 24 godine posle održavanja prvog Top plus Koncerta godine 1993, u subotu, 09. decembra, u Velikoj dvorani SPC "Vojvodina" (SPENS) u 16 časova počinje tradicionalna novosadska manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države - Koncert godine.

Piše: T. K.

08. novembar 2017. 19:21

 Koncert godine postaje punoletan

Među najavljenim izvođačima nalaze se Dubioza kolektiv, Yu grupa, Atheist Rap, Obojeni program, Kanda Kodža i Nebojša, Kralj Čačka, Repetitor, Gift i Tri kapljice. Dizajn za ovogodišnji NS Koncert godine uradio je novosadski dizajner Robert Kliban. Ulaznice za parter trenutno su 1.350 dinara, a za zapadne tribine 1.350 i 1.450 dinara. Broj karata je ograničen.

U okviru promocije NS Koncerta godine 2017, na zvaničnom Koncert godine YouTube kanalu imate priliku da slušate i gledate skoro sve najznačajnije snimke sa starih NS Koncerata godine, uključujući mnoge legendarne nastupe (EKV, Rambo Amadeus, Direktori, Deca loših muzičara, Zabranjeno pušenje, Miladojka Youneed, Bloodbath, Električni orgazam, Oružjem protivu otmičara, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi...), prvi put ekskluzivno i snimke sa NS Koncerta godine 2016, u full HD kvalitetu slike i stereo zvukom, kao i veliki broj starih i od zaborava sačuvanih muzičkih spotova nekadašnje NS plus produkcije (DŽukele, Love Hunters, Obojeni program, Boye, Goblini, Bjesovi, Gluve kučke, Instant Karma, stari Van Gogh) i mnogi drugi. Takođe, u arhivi su, zahvaljujući ljubaznosti RTV-a i kompletni snimci u visokoj rezoluciji nastupa svih izvođača sa prethodnih NS Koncerata godine. Pokrovitelj i ovog NS Koncerta godine je Grad Novi Sad, a već šestu godinu zaredom ova manifestacija je od Uprave za kulturu dobila status događaja od izuzetnog značaja za Grad.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.