Nove pretnje Mladenu Grujičiću 1Foto: Printscreen

Mladenu Grujičiću kandidatu srpskih stranaka za načelnika Srebrenice i njegovoj porodici upućene su nove pretnje smrću putem poruke, prenosi RTRS.

Kako navode, prema podacima CIK-a prednost Mladena Grujičića nad Ćamilom Durakovićem uvećana za 2.200 glasova

U policijskoj stanici Srebrenica potvrđeno je da je prijavljen slučaj prijetnje. U međuvremenu, CIK je objavio i nove podatke o rezultatima izbora u Srebrenici gde su obrađena još dva biračka mesta i sada je prednost Grujičića nad Ćamilom Durakovićem uvećana na 2.200 glasova.

Pretnje smrću, stigle su Grujičiću sa, kako kaže, poznate adrese. Priti se njemu ali i porodici, prenosi RTRS.

– Neko ne može da prihvati poraz, ali to su ljudi sa strane – rekao je Grujičić.
Pretnje smrću osudio je predsednik SO Srebrnice Miloš Milovanović. Pozvao je policiju da istraži slučaj.

– Pretnje moraju da se zaustave i nikome u Srebrenici ne sme da se preti, pa ni novom načelniku Mladenu Grujičiću – naglasio je Milovanović i dodao da je sve urađeno kako treba i da pobeda Grujičića ne dolazi u pitanje.

Jutros su u zgradu opštine Srebrenica i u OIK došli i članovi biračkih odbora sa preostalih četiri, navodno, sporna biračka mesta. Traže da im predsjednik OIK-a Nermin Alivuković pojasni zašto nisu objavljeni podaci sa njihovih biračkih mesta.

Opštinska izborna komisija u izbornoj noći objavila je informaciju da je na redovna birališta u Srebrenici izašao 6.551 glasač, gdje je Grujičić osvojio 4.351 glas a Duraković 1.910.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari