Dijalog

Danas vs. Politika

„Smajlovićka od Politike fakat beše napravila otužnu Rotopalanku, ali smo je ubrzo – čim je faktotum koji je došao na njeno mesto od Politike napravio štampano izdanje Farme – počeli praviti od blata“.

Sašentološka crkva

SAOPŠTENJE DJB: Glavni urednik dnevnog lista Danas, Dragoljub Petrović, već treći put u poslednjih 15 dana se bavi DJB-om. Ignorisaćemo prizemne uvrede kojima pokušava da napadne lidera DJB Sašu Radulovića, kao i nas koji smo radili u ozbiljnim redakcijama, a sada u timu za komunikacije DJB, i koncentrisaćemo se na činjenice.

Prst u oko

Ministarstvo kulture i informisanja je, u svom saopštenju objavljenom u medijima 12. februara ove godine, obnarodovalo rezultate Javnog poziva za izradu slogana koji bi građane i građanke podstakli da se aktivnije angažuju na povećanju nataliteta.

Nikad nije kasno

Možda će Irena Vujović, funkcionerka naprednjaka, biti druga žena gradonačelnica Beograda posle Slobodanke Gruden.

Kad naprednjaci zakucaju na vrata

To što se prekjuče desilo oficiru Vojske Srbije – da mu naprednjaci zakucaju na vrata – dešavalo se i mnogo puta ranije svakakvom poštenom svetu koji ne otvara ni poštaru, ako baš ne mora.

Rušiti, samo rušiti

Da se vrati novac Azerbejdžanu, s kamatama po stopama Euribora, i da se sruši spomenik diktatoru Hajdaru Alijevu.

Dva zla

Kolinda Grabar Kitarović priredila je Vučiću sličan, ako ne i bolji, doček i program posete, kao on svojevremeno u Srbiji Ediju Rami.