Mozzart podržao lekare u Batajnici donacijom vitaminskih paketa 1Foto: Mozzart

Ova kompanija nastavila da pruža podršku iscprljenim medicinskim radnicima u borbi protiv korona virusa, velika akcija uručenja voća nastavljena u novoj kovid-bolnici

Nova kovid-bolnica u Batajnici primila je prve pacijente početkom decembra, a hrabri lekari od prvog dana ulažu nadljudske napore u borbi za ljudske živote. Pogledi iza zaštitnih vizira su puni umora, a kompanija Mozzart se potrudila da im barem malo olakša teške smene. Velika akcija podela paketa voća nastavljena je u ovoj ustanovi.

Bolnica je prve pacijente primila početkom decembra i zaposleni rade u tri smene. Najlepše hvala kompaniji Mozzart u ime svih zaposlenih i direktorke bolnice Tatjane Adžić Vukičević na ovoj velikoj podršci u vidu vitaminskih paketa koji će nam mnogo značiti u trenucima predaha – istakla je Biljana Jokic, koordinatorka medicinskih sestara kovid bolnice Batajnica.

Mozzart podržao lekare u Batajnici donacijom vitaminskih paketa 2
Foto: Mozzart

„Sve što je potrebno doktorima u jeku pandemije, kompanija Mozzart se trudi da obezbedi kroz niz akcija kako bi pomogla državi i zdravstvenom sistemu u borbi protiv korona virusa. Isporukom paketa voća u 40 bolnica i kovid-ambulanti širom zemlje poslata je poruka, hvala svim medicinskim radnicima. Kroz ovu akciju do sada je uručeno oko 75 tona vitaminskih paketa. Veoma je važno da lekari u ovom teškom trenutku osete da imaju podršku cele zajednice, a mi se trudimo da im stalno pokazujemo koliko smo zahvalni na svim naporima koje danonoćno čine. Prethodnih nedelja smo donirali krevete za intenzivnu negu, kako bismo probali da rasteretitimo kapacitete u bolnicama, a nastavićemo da pružamo podršku i osluškujemo potrebe bolnica i samih lekara“, istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Mozzart podržao lekare u Batajnici donacijom vitaminskih paketa 3
Foto: Mozzart

Lider u priređivanju igara na sreću je od početka pandemije izdvojio oko milion evra u borbi protiv korona virusa, kroz donaciju sredstava za kupovinu respiratora, finansijske injekcije zdravstvenim ustanovama ili nabavkom potrebne opreme za bolnice.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Mozzart podržao lekare u Batajnici donacijom vitaminskih paketa”

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.