Mali: Za 100 evra se prijavilo tri miliona građana 1Foto: BETAPHOTO/ VLADA SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ

Za novčanu pomoć od 100 evra prijavilo se tri miliona građana Srbije, istakao je na svom Instagram profilu, ministar finansija, Siniša Mali.

– Stigli smo do tri miliona prijavljenih građana za novčanu pomoć od 100 evra, i to isključivo putem elektronskih prijava. Ovo je presek prijavljenih građna u 21.30 časova, dakle za manje od 38 sati rada portala Uprave za trezor idp.trezor.gov.rs. Od sutra ujutru počinje da radi i kontakt – centar gde ćete imati priliku da se prijavite telefonskim putem, napisao je Mali na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/CALinPHJKE5/?igshid=adg3925whk49&fbclid=IwAR24g-W2Ktfom73oTqhOVxodQn1eN0VddCJ6etatycGKpxxgGH_CeQQUgWY

 

Svi punoletni državljani Srbije, koji imaju prebivalište u zemlji, od petka mogu da se prijave za jednokratnu novčanu pomoć od 100 evra pozivajući kol centar na broj 0800101100 ili elektronskim putem.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

12 reagovanja na “Mali: Za 100 evra se prijavilo tri miliona građana”

  1. Sada je prava prilika da se vidi koliko Srbija ima svojih državljana,dok hrvati plaćaju za istu stvar,kako pišu,“na tisuće računala“. Samo,da ne ispadne da imamo preko 10mil. prijava,onda bi bilo zaista smešno,a Boga mi i ozbiljno

  2. (dr)“Mali: Za 100 evra se prijavilo tri miliona građana“… Vise nego dovoljno za apsolutnu vecinu…. Jooooo…j

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.