Gojkovićeva nezadovoljna radom Bulajićeve 1 Foto: Fonet

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da joj je krivo zbog toga što je „povisila ton“ na generalnu sekretarku Svetislavu Bulajić, ali da se nije mogao nastaviti rad na drugačiji način.

„Pogrešila sam, i u jednom trenutku povisila ton na generalnog sekretara, meni je krivo zbog toga, iako, očigledno, na drugi način ne bismo nastavili rad“, rekla je Gojković za televiziju Pink i dodala da je problem i „lični animozitet generalne sekretarke prema zamenicima“.

Gojković je rekla da generalna sekretarka ne radi dobro svoj posao i da nije retkost da od nje stižu pogrešni podaci. Na skupštinskom zasedanju pre dva dana Gojković se generalnoj sekretarki obratila rečima:“Odlazi, odmah, videćeš ako me još jednom dovedeš u zabludu, odlazi odmah i donesi mi podatke…“.

Gojković se gostujući na TV Pinku osvrnula i na predstojeće beogradske izbore rekavši da je za Sašu Jankovića Dragan Đilas sada prihvatljiv kao kandidat za gradonačelnika jer se „tajkun tajkunu raduje“.

Predsednica Skupštine je rekla i da ne može da komentariše odluke suda u slučaju Miroslava Miškovića, ali da će i on zbog novca sada možda biti prihvatljiv Jankoviću za saradnju.

„Možda je i Mišković razmišljao da bude na listi, pa će Jankoviću biti mnogo lakše da sarađuje sa DS-om“, dodala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari