Vučić čestitao Trampu Dan nezavisnosti 1Foto: SHAWN THEW/Epa - Twitter / @SerbianPM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je, povodom Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država, čestitku predsedniku Donaldu Trampu, u kojoj izražava svoju punu spremnost na saradnju sa njim i američkim zvaničnicima na ostvarivanju zajedničkih ciljeva.

Uveren sam da ćemo u predstojećem periodu nastaviti sa intenzivnim unapređenjem i razvijanjem bilateralne saradnje i partnerskih odnosa naših država, što će doprineti ne samo prosperitetu naših dveju zemalja, već i obezbeđivanju dugoročne i održive stabilnosti regiona Zapadnog Balkana,
istakao je Vučić u čestitki.

On je ponovio da Srbija ostaje snažno opredeljena za nastavak Briselskog dijaloga i punu implementaciju do sada dogovorenog, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.

Republika Srbija prepoznaje i izuzetno vrednuje podršku koju dosledno pružate našim naporima u procesu evropskih integracija i sprovođenju unutrašnjih reformi, poručio je Vučić.

Posebno je istakao veliko zadovoljstvo zbog unapređenja ekonomske saradnje i prisustva brojnih američkih kompanija na tržištu Srbije.

Republika Srbija i njeni građani ostaju privrženi očuvanju civilizacijskih tekovina i demokratskog poretka, mira i blagostanja svih naroda sveta i borbi sa izazovima koje nosi današnje vreme, navodi se u čestitki Aleksandra Vučića Donaldu Trampu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari