Foto: Stanislav Milojković

Nakon što su ovog leta svirali na najznačajnijim domaćim i regionalnim festivalima, DAB je Beograđanima zakazao susret za 14. oktobar u Božidarcu sa početkom u 20 časova.
DAB je početkom godine objavio Box Set izdanje “Igraj dok te ne sruše – prvih 30 godina” i time najavio ulazak u studio i rad na novim pesmama i projektima. Obećanje su ispunili i već u junu su objavili novi singl “Još uvek ima nade” koji ujedno predstavlja rezultat izuzetno uspešne saradnje sa Hornsmanom Kojotom. Singl je doživeo neverovatan uspeh na radio stanicama, a raritetna stvar u vezi sa ovom pesmom je da Kojot po prvi put peva na maternjem jeziku.

Nakon jako uspešne letnje sezone, DAB nastavlja svoju koncertnu aktivnost po zemlji i regionu, te je bilo logično da zakažu susret Beograđanima 14. oktobra u Božidarcu kako bi zajedno otpevali novi singl, ali i već dobro poznate pesme u novim aranžmanima.

Pored singla “Još uvek ima nade”, bend uveliko radi i na novim pesmama, koje će u narednom periodu biti objavljene na novom izdanju. Takođe, važno je pomenuti da će ove jeseni DAB ući u studio sa sastavom “Jenđe”, kako bi uradili jedinstven projekat na našim prostorima. Ograničen prvi kontigent karata možete kupiti u Felix Shopu, TC Sremska po ceni od 500 dinara, a nakon toga regularna cena karte u pretprodaji biće 600 dinara.