Kuvajte jednom, jedite pet dana: 3 jela koja rešavaju ručak za celu nedelju

Ostavite komentar


  1. Krompir se nikad ne jede drugi dan,nije preporučljivo ga podgrejavati.Tako sam oduvek čitala i slušala doktore.Testenina i pririnać također.

  2. Ne preporučuje se podgrevanje piletine ili krompira, osim što drastično menja ukus na gore, ispuptaju i štetne supstance, i teško je za varenje…

  3. Samo niko ne razmislja o histaminu koji se stvara u jos vecim kolicinama kada se jelo podgreva , nego koliko ga vec u svakom jelu ima.

  4. Ko iole nesto zna u vezi kuvanja, zna da se krompir ne pogdreva. Drugo kombinacija mesa, mleka i jaja je vrlo kvarljiva i takodje nije pogodna za podgrevanje.

  5. A ovo je sve za jednu osobu da jede pet dana?
    Cetvoroclana porodica pojede ovu musaku za jedan rucak…

  6. Ako spadnem na „zdravu piletinu“ koja sa par desetina grama naraste na 3 Kg za 45 dana, odmah idem na prvi most da ripim, nema pregovora sa policijom

  7. Sva sreća pa čitamo ove sulude savete i iz ličnih iskustava i znanja možemo posavetovati one malobrojne koji nisu upućeni u ove glupostia

  8. Povrće nije više kao nekad.
    Mnogo duže ostaje svež krompir i ne proklija.
    Paradajz isto tako. Ja podgrevam I musaku i pire i super je.

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. decembar 2025.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.