Mirisne borovnice u galeti (recept)

Okusi svet - svake nedelje na portalu Danasa

Ostavite komentar


  1. Ja bih sotirao(pohovao) ove ukrasne cvetove tikvica na slici, pa bi bili malo kraće ukrasni a više ukusni.

  2. Zar ne treba preklapati testo više puta sa odmaranjem u frižideru, ako sami pravimo lisnato testo? Što više preklapanja, više hrskavih listića.

    1. Nemate pojma, Milisave. Ovo je Vučićevo lisnato testo, lista se samo od sebe pred kamerama proverenih televizija. Kakvo pismo preklapanje, kakvi bakrači. Kad ga Vučić zamesi sa puterom lista se ko harmonika i bez preklapanja. Naravno, podrazumevano je da tako nešto ne pokušavate sami kod kuće, to može samo Vučić ispred TV -a i niko više.

Ostavite komentar


Recepti

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. decembar 2025.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.