Posna proja, recept

Ostavite komentar


  1. A koja proja nije posna?! Pošto vi beogradjani nemate pojima šta je proja da vam kazem da se proja sprema sa projinim brašnom, kiselom vodom, malo soli i kašika ulja i ništa više. Tako da je proja oduvek bila posna samo što se na selu pravila samo sa brašnom i vodom eventualno i malo masti ako nije post.

  2. I još jedan savet pre izlivanja u posudu dobro je podmazati i staviti u rernu da se dobro zagreje pa tek onda uliti masu da zacvrči i onda se sigurno neće lepiri za posudu, izaćiće cela i lepo pečena.

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. decembar 2025.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.