Trik Gordona Remzija za prženje luka: Samo dodajte ovaj sastojak i neprijatan miris će nestati

Ostavite komentar


  1. Gordon Remzi nema pojam o kuvanju i luk mora da im svoj miris, ovo je takva glupost da nemam reci. Sodu bikarbonu u luka, presmesno.

  2. Postoji li trik da se miris duvana iz restorana i kafica ne uvuce u odecu kada smo vec jedina zemlja u Evropi gde je dozvoljeno pusenje u istim.

  3. Kada se dinsta luk,za mene je to praznik…o kakvom vi to neprijatnom mirisu pričate…?

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. decembar 2025.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.