Emisija Kažiprst na televiziji B92 od utorka 4. novembra nastaviće da se emituje uživo, ali ubuduće u promenjenom terminu, odnosno u okviru Vesti u 16, rečeno je Danasu u pres-službi ove nacionalne televizije. Tu informaciju potvrdila je i autorka emisije Suzana Trninić na svom Tviter nalogu.


„Vama je stalo do Kažiprsta, Kažiprstu je stalo do vas i do B92! Od utorka – Kažiprst UŽIVO, u vestima u 16! Vidimo se iz novog studija“, poručila je Trninićeva.

Dan ranije televizija B92 je saopštila na Tviteru da se planira prekid saradnje sa novinarkom Suzanom Trninić, jer autorki emisije nije odgovaralo to što prelazak u novi studio podrazumeva snimanje emisije Kažiprst, a ne emitovanje uživo.

Trninićeva je, inače, u sredu uveče na svom Tviter nalogu napisala da je odluka B92 da Kažiprst od 3. novembra u novoj programskoj šemi ne ide više uživo, već da se snima dan ranije. „Nama je takva odluka neprihvatljiva. Ukoliko odluka ostane nepromenjena, današnji Kažiprst je poslednji koji sam radila. Do kraja nedelje znaćemo konačnu odluku“, napisala je novinarka u sredu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari