Svečanim uručivanjem ključeva i primopredajom automobila marke Fijat juče je u hotelu „Metropol“ fabrika iz Kragujevca izvršila isporuku 21 vozila kompaniji DHL. Reč je o lakim komercijalnim i putničkim vozilima, modelima „fijat 500L“ i „fijat punto van“. Osim tih, kompanija DHL u svom voznom parku ima i modele „fijat ducato“ i „fijat doblo“.


– Kompaniji kao što je DHL brzina i kvalitet predstavljaju ključ uspeha. Veoma je važno u svom poslu imati dobrog partnera. Saradnja sa kompanijom Fijat počela je pre više od 20 godina i nadamo se da ćemo sarađivati i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo – izjavio je tom prilikom Darko Babić, direktor DHL.

DHL je vodeća svetska kompanija u oblasti poštanskih i logističkih usluga. Pored međunarodnog ekspresnog kurirskog transporta pošiljaka „Od vrata do vrata“, DHL nudi drumski, brodski i železnički transport robe. DHL primenjuje najsavremenija logistička rešenja za privredu, pružajući usluge skladištenja, carinjenja i distribucije u međunarodnom i domaćem saobraćaju.

– Kompanija FAS prepoznala je u DHL-u strateškog i pouzdanog partnera i nadamo se da će naša vozila biti namenjena obavljanju efikasnog i uspešnog poslovanja i u budućnosti – kazao je Umberto Janućeli, komercijalni direktor kompanije Fijat automobili Srbija.

Ostvarivanjem saradnje sa kompanijom DHL, Fijat automobili Srbija još jednom je potvrdila poverenje svojih partnera, koje je stekla zahvaljujući ulaganju u proizvodnju. Svojim proizvodnim paketima namenjenim flotama kompanije se na najbolji mogući način prilagođava specifičnim potrebama svih svojih klijenata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari