Kampanja Telekoma Srbija o bezbednoj upotrebi mobilnog telefona tokom vožnje „Kada voziš, parkiraj telefon!“ predstavljena je u Muzeju nauke i industrije u Parizu, na specijalizovanoj izložbi koja je posvećena temi rizika.

Na poziv pariskog muzeja, Telekom Srbija je svoju društveno odgovornu kampanju predstavio televizijskim spotom na interaktivnoj izložbi pod nazivom „Rizikujte, izložite se izložbi!“. Ovo je ujedno i prva društveno odgovorna kampanja koja je prešla granice zemlje, prvo putem društvenih mreža, deljenjem sadržaja u vezi sa kampanjom, a sada i u okviru izložbe te prestižne institucije.

„Uložili smo dosta truda i rada u kampanju, i to je dalo rezultate. Mnogo smo govorili o tome da je ovaj projekat iskorak u svakom smislu, ali za nas u kompaniji najveći uspeh predstavlja činjenica da su ljudi počeli da menjaju svoje loše navike tokom vožnje. Poslednje istraživanje koje smo radili u vezi sa ovom kampanjom pokazuje da je njena glavna poruka „Kada voziš, parkiraj telefon!“, uticala na čak 40 odsto ispitanika“, istakla je direktorka Sektora za PR Telekoma Srbija Marija Bošković.

Posetioci izložbe na zanimljiv način mogu da sagledaju razne oblike rizika, kao i da kroz igre i radionice ispitaju svoj odnos prema riziku. Istovremeno, omogućeno im je da uvide opasnosti od rizičnih situacija koje se na prvi pogled takvima ne čine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari