Delta holding obeležio je juče 25 godina postojanja, a vlasnik kompanije Miroslav Mišković najavio je ulaganje 250.000 evra u nove projekte, između ostalog, u izgradnju Delta planeta, hotela „Interkontinental“ i nove poslovne zgrade između hotela „Hajat“ i „Kraun plaza“.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

– Moram da kažem da sam uzbuđen, ovo su najlepši trenuci u mom životu – rekao je Mišković, zahvalivši se pritom i doktorima koji su omogućili da se dobro oseća.

On je podsetio goste u „Kraun plazi“ da je Delta do sada investirala 2,4 milijarde evra, što je svrstava u prvog investitora u zemlji.

– Kompanija ima 25.000 ljudi, od čega 10.000 mladih. To su kadrovi koji ne samo da razvijaju Deltu, nego će i Srbiju. Naša tajna uspeha su ljudi, to je Deltin najvredniji kapital – istakao je vlasnik Delte.

Mišković je rekao da je počela izgradnja „Interkontinental“ hotela u LJubljani, najavio da je u planu izgradnja dve luke na Dunavu i još jednom podsetio da je agrar najvažnija privredna grana u Srbiji u koju je Delta do sada investirala četvrt milijardi evra.

Na proslavi jubileja bilo je oko 500 zvanica iz sveta biznisa, medija i javnog života, među njima i gradonačelnici Beograda i LJubljane Siniša Mali i Zoran Janković, zatim predsednik KSS Dragan Đilas, vladika Amfilohije, glavni urednik Novosti Ratko Dmitrović, privrednici Vuk Hamović, Toplica Spasojević, Zoran Drakulić ..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari