Povoljni uslovi Sberbank Super kredita dovoljan su razlog za super osećaj, jer građani više ne moraju da biraju između otplate postojećih kreditnih obaveza i raspolaganja dodatnom gotovinom.

P { margin-bottom: 0.21cm; }

Sada imaju mogućnost da uzmu maksimalni iznos kredita uz najduži rok otplate, a sve to uz veoma povoljnu kamatu. Atraktivna kamatna stopa, iznos do čak tri miliona dinara i rok otplate do 96 meseci čine ovaj proizvod najpovoljnijim u kreditnoj ponudi Sberbank Srbija – kažu u Sber banci, najavljujući svoju novu ponudu na finansijskom tržištu.

Navode i da je posebna pogodnost to što je procedura odobrenja izuzetno jednostavna, a za one koji apliciraju putem onlajn zahteva, na www.sberbank.rs očekuje i predviđena za jedan procenat niža kamatna stopa.

„Kreiranjem Super kredita želeli smo da svim klijentima omogućimo da na jednostavan način usaglase svoje želje i mogućnosti. Super uslovi i jednostavna procedura odobravanja čine Super kredit jedinstvenim proizvodom u našoj ponudi. U želji da prevaziđemo očekivanja klijenata, za sve koji podnesu onlajn zahtev za kredit očekuje niža kamatna stopa“, istakla je Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari