Zorana Mihajlović: Neozbiljne kandidature za predsednika 1Foto: www.mc.rs

Potredsednica Vlade i Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je za novosadski Dnevnik da je danas godinu dana prepredsedničkih izbora rano govoriti o tome ko će biti kandidat SNS za predsednika.

Na pitanje da su se već kandidovali Šešelj, Ljajić, Dačić, Saša Mirković i Dušan Janjić, kao i da se nezvanično pominje i njeno ime, ona je odgovorila da su ti kandidati politički neozbiljni.

„Kandidat SNS će sigurno biti neko iza koga će morati dastanu ne samo Aleksandar Vučić i čitav SNS, već će morati da ima podršku mnogo većeg dela našeg društva. Jer, ne zaboravite da novi predsednik mora da osvoji možda i više od dva miliona glasova kako bi pobedio. Upravo zato sve kandidature koje se danas pojavljuju u javnosti doživljavam politički neozbiljnim“, rekla je Mihajlovićeva.

Ona je dodala da od predstojeće Skupštine SNS očekuje da stranka posle nje izađe još jača i organizovanija.

Govoreći o Vojvodini ona je istakla da novog premijera Vojvodine koji će biti iz SNS očekuje čišćenje nereda kojije ostavio Bojan Pajtić. Mihajlović je dodala i da će Vlada Srbije pomoći u održavanju infrastrukture u Vojvodini  iistakla da je posle 13 godina čekanja počelo proširenje graničnog prelaza Batrovci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari