Da u Went kuhinji ne nastaju samo muzički specijaliteti, pokazaće vam devojka i momci iz benda koji će u ponedeljak, 11. januara, svojim kulinarskim umećem učiniti slasno-delikatesnim za sve goste sad već tradicionalne „Gradske“ manifestacije – Delikatesni ponedeljak u Kulturnom centru Grad.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

Wentovci su svojim „Prazničnim specijalom“ sa On Tour nekoliko dana pre Nove godine otvorili sezonu praznika u Kulturnom centru Grad, a sad bekstejdž pretvaraju u kuhinju i i spremaju jela koja su našla put do njihovih srca, sa željom da ugreju srca gostiju.

„Potrudićemo da na zalasku praznika posetioce iznenadimo nešto laganijim zimskim specijalitetima sa daškom Azije“, kaže master ceremonije Dušan i dodaje: „Ruska salata je no-no!“ Pored njega, Went čine Sara (specijalistkinja za slow cooking, bas), Stefan (senior veggies chopper, bubnjevi) i Goran (koordinator začina, gitara). Za delikatesnu atmosferu pobrinuće se GlutenFree DJ tim Sara & Stefan, sa pažljivo probranim sastojcima plejliste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari