Naizgled bezazleni problemi Milana Vilotića s bolom u desnoj lopatici bili su povod za dodatnu dijagnostiku, kojom je utvrđeno da je mladi štoper Crvene zvezde teško bolestan, zbog čega će u najskorije vreme biti podvrgnut hirurškoj intervenciji u Bolonji.


– Želimo da javnost zna razloge Milanove pauze, da ne bi dolazilo do nagađanja. Milan je prvotimac Zvezde, odličan fudbaler i još bolji čovek. Predstoji mu odlazak u Italiju, gde će biti urađene dodatne analize, kako bi se utvrdila terapija i dalji tok lečenja. U ovom trenutku je najvažnije Milanovo zdravlje, a mesto u timu ga svakako čeka – saopštio je, putem klupskog sajta, generalni sekretar crveno-belih Andrija Kleut i rekao da će svaka sledeća pobeda i pogodak biti posvećeni bolesnom fudbaleru, a klub mu pružiti potrebnu pomoć u dugom lečenju koje je pred njim.

Defanzivac kluba iz Ljutice Bogdana moli za mir i privatnost u svojoj najtežoj životnoj utakmici, siguran da će je „rešiti“ u svoju korist.

– Izabrao sam kliniku zajedno sa porodicom i svi zajedno verujemo da će sve biti kako treba. Prve analize pokazale su da u kalcifikaciji ima i tumorodinog tkiva, koje će biti dodatno analizirano, pa ću za par dana znati šta je sledeći korak u lečenju. Nije lako, ali ovo gledam kao još jednu tešku utakmicu i jakog protivnika. Ovo je sada moja privatna borba, koja će imati veze sa fudbalom tek kad se oporavim – poručio je Vilotić, koji je uz pomoć bivšeg Zvezdinog fudbalera, a sada Interovog asa Dejana Stankovića ekspresno obezbedio tretman na italijanskoj klinici, jednoj od najboljih na svetu za tu vrstu operacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari