Fudbaleri Partizana putuju na revanš Pjuniku sa prednošću od dva pogotka (3:1) koju su ostvarili u prvom duelu na svom stadionu. Organizator igre crno-belih Saša Ilić smatra da je njegov tim bliži trećoj rundi kvalifikacija Lige šampiona, ali se ne slaže sa konstatacijom da je posao sa Jermenima već završen.

– Sigurno je da smo u boljoj poziciji od fudbalera Pjunika, jer imamo rezultatsku prednost. Međutim, gol koji su postigli u Beogradu sigurno im daje nadu da posle revanša mogu u sledeće kolo. Mislim da smo kvalitetniji tim i da ne bi trebalo da imamo problema u vezi sa nastavkom takmičenja, ali nam neće biti lako. Ukoliko se budemo pridržavali onoga što se dogovorimo sa trenerom Stanojevićem, biće sve u redu – veruje Ilić.

Pjunik je u Beogradu tokom većeg dela meča bio u podređenom položaju, ali Ilić uverava da njegovi fudbaleri poseduju određeni kvalitet.

– Igraju dosta brz fudbal, pokušavaju da posle samo nekoliko dodavanja dođe do pozicije za pogodak. Moramo posebno da obratimo pažnju na njihove kontre, jer ako se sporo budemo vraćali na svoju polovinu, pogotovo mi iz veznog reda, imaćemo problema – istakao je Ilić.

Crno-beli su zadovoljni potencijalnim rivalima u narednom kolu, ali ne žele da im ta činjenica skrene misli sa Jermena.

– Dobili smo možda i najslabijeg protivnika, gledano po koeficijentu ekipa. Međutim, idemo korak po korak, nadam se da ćemo od srede uveče razmišljati o Litvancima ili Fincima – zaključio je Ilić.

Danas let za Jerevan

Igrači Partizana će danas u 9.00 imati poslednji trening pred let (13.00) za Jerevan na revanš sa Pjunikom. Sutra će crno-beli trenirati u vreme odigravanja susreta koji se igra u sredu od 17.00 po lokalnom, odnosno 20.00 po našem vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari