U poslednjih nekoliko utakmica Partizan se nije proslavio i u dva superligaška duela osvojio je bod, dok je ubedljivo poražen u Ligi Evrope od Bešiktaša. U nedelju od 19.00 u Humskoj izabranike trenera Marka Nikolića očekuje bitan duel sa Vojvodinom jer će se pobednik osamiti na čelu tabele.


– Partizan nije favorit, u derbiju nema favorita. Čeka nas težak posao, jer ni tradicija minulih sezona nije na strani Partizana. Moramo da prevaziđemo trenutne mogućnosti da bismo stigli do pobede. Eventualna pobeda ili poraz ne bi odlučili apsolutno ni o čemu. Neozbiljno je donositi zaključke posle 11 utakmica i ja to neću dozvoliti. Ovi igrači koji su u Partizanu su trenutno najbolji, ja druge nemam. Ima kvaliteta i problema koji nas prate. Imam poverenja u igrače i oni će izneti teren do kraja jesenjeg dela – rekao je Marko Nikolić koji neće moći da računa na Nemanju Kojića, koji nije trenirao od derbija, kao i na odranije povređene Darka Brašanca, Miroslava Vulićevića i Miloša Ostojića.

Trener Vojvodine Zoran Marić rekao je da njegov tim ne sme da zavara ne tako sjajna igra Partizana u poslednje vreme.

– Pripremali smo se za ovu utakmicu kao i za sve ostale, bez obzira što smo svesni da je ovo derbi jesenjeg dela prvenstva. Igramo protiv ekipe koja u svojim redovima ima sjajne pojedince koji mogu jednim potezom da reše utakmicu. Ali, sa druge strane imamo i mi kvalitete i izaći ćemo na teren sa jasnom željom da se nadigravamo sa rivalom. „Najveća opasnost nam preti kod prekida jer „crno-beli“ imaju sjajnog Drinčića, tu je i izuzetno pokretljivi Škuletić, uvek opasan po gol. Moje mišljenje je da su moguća sva tri ishoda, a šta će se do desiti, videćemo – rekao je Marić pred nedeljni duel u Humskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari