Takmičenje u Jelen Superligi nastaviće se posle dve nedelje utakmicama 13. kola, a lider Partizan i drugoplasirana Crvena zvezda će svoje mečeve igrati pred praznim tribinama.

Crno-beli će se sastati sa Voždovcem na stadionu Obilića, jer je meč još ranije proglašen za susret visokog rizika, a navijača neće biti pošto je Voždovac kažnjen zbog nesportskog skandiranja „zmajeva“ u meču protiv Novog Pazara.

– Očekuje nas veoma važna utakmica, jer je Voždovac iskusna ekipa, što je pokazala protiv Zvezde i Vojvodine. Naša jedina želja je da budemo prvi, bez obzira na sve probleme sa povredama. Žao mi je što se igra bez publike, fudbal postoji zbog navijača i uvek nam je lakše da pobedimo uz njih. Mladi napadač Ivan Šaponjić je u konkurenciji za tim zbog problema sa povredama Ismaela Fofane, Petra Grbića i Nemanje Kojića, koji će pauzirati tri nedelje – istakao je trener Partizana Vuk Rašović.

Zvezda će na Marakani ugostiti Slobodu Point, a navijači će ostati kod kuće zbog loše organizacije i divljanja huligana u večitom derbiju.

– Moramo da uđemo u meč kao da igramo protiv Partizana ili neku evropsku utakmicu. Igramo protiv iskusnog i kvalitetnog rivala, ali znamo šta želimo, a to je da ostanemo u vrhu tabele, a možda i da dođemo na sam vrh. Ulazimo u završnicu jesenjeg dela prvenstva i znamo da konac delo krasi. Zato maksimalno ozbiljno moramo da shvatimo ovaj meč – jasan je trener crveno-belih Slaviša Stojanović, koji ne može da računa na povređene Omegu, Martinovića i Kovačevića i suspendovanog Lazića, za 90 minuta žestoke borbe nisu spremni ni Vešović, Mrđa i Kasalica, a u timu neće biti ni Mladenovića koji je dobio traženi raskid ugovora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari