Prva četvrtina bila je dovoljna da svima bude jasno da će Los Anđeles Klipersi izjednačiti u drugom meču prve serije plej-ofa NBA lige, a porazili su Golden Stejt sa 138:98. Sa druge strane, meč između Oklahome i Memfisa bio je mnogo uzbudljiviji i pripao je gostujućem timu posle produžetka (111:105) pa je i tu rezultati 1:1 u seriji.


Glavne zvezde Golden Stejta potpuno su podbacile osim Stefona Karija koji je ubacio 24 poena uz osam asistencija, ali nije mogao sam da se bori protiv Klipersa pa je poraz bio neizbežan. Srpski košarkaš Nemanja Nedović nije izlazio na parket u dresu poraženog tima, a najzaslužniji za pobedu Klipersa bio je Blejk Grifin sa 35 poena i šest skokova.

Kevin Durent briljirao je kao i obično u dresu Oklahome sa 36 poena i 11 skokova, minut pre kraja meča ubacio je trojku za pamćenje, ali je hrabri Memfis slavio u gostima posle produžetka i izjednačio u seriji. Zak Rendolf borio se sjajno sa centrima Tandera i sa 25 poena i šest skokova bio je najefikasniji u pobedničkom timu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari