Site name

Pokret Dosta je bilo po podne organizuje Skupštinu

DJB danas izlazi sa kandidatom za izbore

"Preostaje nam samo deset dana za izbore"

Skupština pokreta Dosta je bilo biće održana danas, rečeno je Danasu u DJB. Kao razlog za održavanje Skupštine dva dana ranije nego što je bilo prvobitno predviđeno u tom pokretu navode najave vladajuće koalicije da će izbori biti raspisani za 2. april.

9

Piše: S. Č.

Beograd 02. mart 2017. 08:00

Foto: dostajebilo.rs (arhiva)

- Preostaje, dakle, svega deset dana za prikupljanje potpisa za kandidata. To je razlog zbog kojeg smo pomerili Skupštinu dva dana ranije. Mi ćemo zbog toga održati danas po podne Skupštinu da bismo se bolje pripremili za izbore. Saša Radulović je već objasnio da je DJB zvao da zakaže notare za petak i da su nam rekli da su svi zauzeti. Jasno je da će proces prikupljanja potpisa biti ometan za sve kandidate osim za kandidata SNS - ističu u Dosta je bilo za naš list.

Sagovornici našeg lista nisu hteli da nam potvrde navode o tome da li će kandidatkinja DJB za predsednika Srbije biti Miroslava Milenović, o čemu nezvanično uveliko izveštavaju gotovo svi mediji.

Pokret Dosta je bilo ostao je nedavno bez tri poslanika u Skupštini Srbije koji su izrazili nezadovoljstvo neopredeljenošću ovog pokreta za jednog od dvojice predsedničkih kandidata - Vuka Jeremića i Saše Jankovića. Ipak, kako je Danas odmah po njihovom istupanju iz poslaničkog kluba Dosta je bilo izvestio - nezadovoljne pristalice i funkcioneri tog pokreta su se organizovali i stali iza kandidature Saše Jankovića na predstojećim izborima. Oni su u procesu osnivanja udruženja "Građanska platforma", koji, kako su saopštili, čini znatan broj nekadašnjih koordinatora, odbornika i istaknutih članova DJB.

Pozvali smo sve one kojima je cilj stvaranja pristojne države podjednako važan kao i sredstva kojima taj cilj treba da se ostvari da podrže "Gra|ansku platformu" i aktivno se uključe u izbornu kampanju Jankovića.

Ivan Kljajić, bivši funkcioner pokreta Dosta je bilo, rekao je za Danas da nisu tačni navodi Saše Radulovića koje je izneo u intervjuu Danasu, da je Zoran Čičak, koji trenutno radi u kampanji za Sašu Jankovića, taj koji je imao zadatak da, kako je rekao, "rovari po DJB" i praktično vrbuje članove tog pokreta da pređu na stranu Saše Jankovića.

- Naravno da to nije istina. Nikada u životu nisam upoznao tog čoveka niti imao bilo kakav kontakt sa njim - rekao je Kljajić za Danas.

povezane vesti

komentari (9)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Milan

02. mart 2017.

Bili su mi simpaticni nekad, al cini mi se da se u zadnje vreme vise bave opozicijom, nego Vucicem.

Zoran

02. mart 2017.

Da vidimo i tog kandidata!

Miroslav

02. mart 2017.

Podrzi Jankovica ili Jeremica. Nemas covece ni cuvare kutija, ni potpise, ni infrastrukturu u Srbiji....Ili ne poturaj druge...Kandiduj se sam , ili se skloni...Sve si promasio, i da ce doci do rascepau Sns i da ce biti parlamentarni izbori i da ce izostati strana podrska AVu...Ave pogresno..Sta predaje onaj Pavlovic na fakultetu...Sramota

Natalija

02. mart 2017.

Zar ne bi trebalo prvo da skupe potpise????????

Mića

02. mart 2017.

Svako može da se kandiduje, pitanje je može li sakupiti dovoljan broj potpisnika koji bi mu overili kandidaturu jer se za overu stranke nije proslavio.

Roda

02. mart 2017.

Milenovićeva. Ko je još za nju čuo? Sašin komp?

Milan

02. mart 2017.

Ovi iz "Nikad im dosta nije bilo" su bas uporni...

suza b

02. mart 2017.

Spektakl....

GARE

02. mart 2017.

DANAS CEMO DA CUJEMO