Site name

Kluni na pauzi

Oskarovac Džordž Kluni rekao je da mu Holivud više nije prioritet i da će napraviti pauzu od glume, ali je ostavio mogućnost da se vrati pod pravim uslovima.

2

Piše: FoNet

Los Anđeles 08. novembar 2017. 16:35

Foto: EPA/ IAN LANGSDON (arhivska fotografija)

„Glumio sam dugo. Znate, imam 56 godina. Nisam više onaj koji dobija devojku. I ne bi trebalo da budem tip koji dobija devojku“, rekao je Kluni Sandej tajmsu.

Međutim, tu su i očigledniji razlozi zbog kojih je otac petomesečnih blizanaca odlučio da prestane sa glumom.

„Kada bi mi neko ponudio ulogu kakvu je dobio Pol Njumen u The Verdict, naravno da bih prihvatio. Ali to se ne dešava često. Gluma je bio način na koji sam plaćao kiriju i ostale troškove, ali sam prodao kompaniju za proizvodnju tekile za milijardu dolara. Ne treba mi novac“, rekao je Kluni.

Jedan od najpopularnijih glumaca objasnio je i da mu novac omogućava da bira šta će da radi.

„Ako pogledate šta sam radio poslednjih 15 godina, većina filmova u kojima sam glumio ne bi bila snimljena da ih nisam ja uradio. Niko ne bi snimio Good Night, and Good Luck, Michael Clayton ili Up in the Air“, istakao je Kluni.

On je priznao i da ga politika mnogo privlači, ali da, barem za sada, neće mnogo da ulazi u te vode.

povezane vesti

komentari (2)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Jozef K.

09. novembar 2017.

Dugujemo mu stvarno zahvalnost za Good Night, and Good Luck. Michael Clayton je bio dobar, a Up in the Air je ostavljao ravnodušnim. Glumac je stvarno dokazao da osim izvanrednog izgleda i šarma "momka koji dobija devojke" ima u sebi puno, puno više, a pre svega izvanredan smisao za humor. Bio bi to dobar presednik SAD.

Aleksandar

02. januar 2018.

Ne treba zaboraviti da je bio na strani Srbije kada su skoro svi bili protiv nas. Hvala brate.