Los Anđeles

Preminuo glumac Robert Forster 2

Preminuo glumac Robert Forster

Američki glumac Robert Forster, nominovan za Oskara za ulogu u filmu „Džeki Braun“ (Jackie Brown), preminuo je u 79. godini.

Dženifer Aniston optužila Vajštajna za seksualno zlostavljanje 4

Dženifer Aniston optužila Vajštajna za seksualno zlostavljanje

Holivudska zvezda Dženifer Aniston je jedna od desetina žena koje su optužile filmskog mogula Harvija Vajštajna za seksualno zlostavljanje i u intervjuu magazinu Varajeti progovorila o negativnom iskustvu s Vajnštajnom s kojim je 2005. godine sarađivala na filmu „Fatalna preljuba“.

Na obeležavanje 800 godina autokefalnosti SPC pozvani patrijarh i sve vladike 5

Na obeležavanje 800 godina autokefalnosti SPC pozvani patrijarh i sve vladike

Arhiepiskop Carigradske patrijaršije u SAD Elpidofor u završnici obeležavanja osam vekova autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve u njenoj Eparhiji zapadnoameričkoj najavio je da će i Carigrad obeležiti ovaj jubilej proslavom u Nikeji, na koju će biti pozvani poglavar i svi arhijereji SPC.

Roman Polanski tužio Akademiju koja dodeljuje Oskare 11

Roman Polanski tužio Akademiju koja dodeljuje Oskare

Akademija koja dodeljuje prestižne Oskare moraće da na sud pošto je tužbu protiv te institucije podneo francusko-poljski reditelj Roman Polanski koji je isključen iz Akademije pre godinu dana usred pokreta protiv seksualnog zlostavljanja „Me Too“.

In memoriam Leri Koen (1941-2019) 12

In memoriam Leri Koen (1941-2019)

Američki TV i filmski producent, reditelj, scenarista i kralj niskobudžetnih horor filmova Lavrens Leri Koen preminuo je u 77. godini u Los Anđelesu, potvrdili su juče njegova porodica i prijatelji.

Lutka Barbika danas slavi 60. rođendan 13

Lutka Barbika danas slavi 60. rođendan

Čuvena lutka Barbika (Barbie) danas puni 60 godina, a od 9. marta 1959. godine prodata u više od jedne milijarde primeraka, preneli su danas lokalni mediji u SAD.

PrvaPoslednja