Site name

Nova stranka predstavila tim za Beograd

Akcijom "Budilnik", na više lokacija u gradu, Nova stranka (Nova) danas je Beograđanima predstavila svoj tim za Beograd na čelu sa Vesnom Rakić Vodinelić, profesorkom prava i predsednicom Saveta Nove stranke.

4

Piše: FoNet

21. oktobar 2017. 18:35

Nova stranka predstavila tim za Beograd

Vesna Rakić Vodinelić je kandidatkinja za gradonačelnicu prestonice, saopštila je ova stranka.

"Da bi se košmar završio, morate prvo da se probudite", poručili su svojim sugrađanima aktivisti Nove.

Uz instalaciju velikog budilnika i poruke "Oni neće nestati ako zatvorite oči", "Budilnik nema dugme za dremanje, ovo je poslednji alarm", aktivisti Nove poručili su da izbor postoji, ali da je neophodno da se svi "probude i pogledaju oko sebe". Izbor jeste tim Nove na čelu sa Vesnom Rakić Vodinelić, tim stručnih ljudi, neukaljanih biografija, koji zajedno sa građanima mogu da odbrane Beograd od primitivizma koji ga je okupirao pod naprednjačkom vlašću, poručuju iz Nove.

"Našim sugrađanima želimo da skrenemo pažnju na to da dok oni "spavaju", najgori su zauzeli njihova mesta. Vreme je da preuzmu stvar u svoje ruke, da sami kreiraju svoju budućnost i to na način tako što će na predstojećim beogradskim izborima pažljivo birati kome će ukazati poverenje i ko će biti buduća vlast u našem gradu", istakla je Mira Petrović, potpredsednica Nove stranke.

Tokom današnje akcije, aktivisti NOVE prikupili su par stotina potpisa građana koji Vesnu Rakić Vodinelić prepoznaju kao osobu koja će svojim integritetom garantovati pošteno i dobro upravljanje prestonicom.

Šef beogradskog odbora Nove stranke Aris Movsesijan poručio je da je "buđenje na dan izbora jedini način da odagnamo noćnu moru koju nam već četiri godine priređuje SNS vlast".

"Nobelovu nagradu za medicinske nauke, dobio je tim stručnjaka koji se bavio 'biološkim časovnikom' ljudi. Nova stranka i njen tim za gradske izbore, na čelu sa Vesnom Rakić Vodinelić veruje da će 'biološki sat' građana Beograda proraditi baš na predstojećim izborima. Zato smo napravili akciju 'Budilnik', da pokažemo kako je kafa spremna, a biće spreman i doručak. Na građanima je da se na taj dan, dan izbora, probude, protrljaju oči, umiju i operu zube i
odvažno upute na biračka mesta", rekao je Movsesijan, saopštila je Nova stranka.

To je, kako je rekao, "jedini pravi način da odagnamo ovu noćnu moru koju nam već četiri godine priređuje gradska SNS vlada".

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

dusko

21. oktobar 2017.

Bilo bi dobro da sve stranke koje se smatraju opozicionim podupru predlog gospođe Rakić Vodinelić jer je idealno rešenje za gradonačelnika u B geu. Ubilo bi se nekoliko muva na mah, jer je kao prvo osoba od integriteta kojoj i najnaprednioji naprednjaci, Vučić, Martinović, Rističević i ostala bagra ne mogu ni pera da odbiju. Drugo, kao doktor i profesor pravnih nauka je garanta da će se sprovesti i principi koje je postavio PSG i DJB i Nova stranka pa i demokrate. Čak mislim da će se i LDP naći na muci ako ne podrži ovaj predlog. Ukratko, mislim da je lutanju opozicije trebalo da je došao kraj!

Tamara Stojanović

21. oktobar 2017.

Konačno da glasamo ZA nekog...Bravo, Vesna Rakić Vodinelić moja puna podrška!

Lejla ta

22. oktobar 2017.

Odlican predlog koji treba i Sasa Jankovic da podrzi ,umesto Djilasa koga guraju, a koji ima ,sigurno putera na glavi.Najzad neko cistog obraza i cistih ruku.

Igor Must.

22. oktobar 2017.

Fino zvuči. Sveže i obećavajuće. Ali hmm.. nisam nikad čuo za pomenutu gđu Rakić-Vodinelić, a ni za gosp. Aris Movsesijan (čije je ime, poreklo..stranac/Beograđanin?) Može li se malo više informacija dobiti o njima, njihovoj prošlosti/karijerama/polit.angažovanosti itd..?? Hvala!