Nova stranka predstavila tim za Beograd

Ostavite komentar


  1. Bilo bi dobro da sve stranke koje se smatraju opozicionim podupru predlog gospođe Rakić Vodinelić jer je idealno rešenje za gradonačelnika u B geu. Ubilo bi se nekoliko muva na mah, jer je kao prvo osoba od integriteta kojoj i najnaprednioji naprednjaci, Vučić, Martinović, Rističević i ostala bagra ne mogu ni pera da odbiju. Drugo, kao doktor i profesor pravnih nauka je garanta da će se sprovesti i principi koje je postavio PSG i DJB i Nova stranka pa i demokrate. Čak mislim da će se i LDP naći na muci ako ne podrži ovaj predlog. Ukratko, mislim da je lutanju opozicije trebalo da je došao kraj!

  2. Konačno da glasamo ZA nekog…Bravo, Vesna Rakić Vodinelić moja puna podrška!

  3. Odlican predlog koji treba i Sasa Jankovic da podrzi ,umesto Djilasa koga guraju, a koji ima ,sigurno putera na glavi.Najzad neko cistog obraza i cistih ruku.

  4. Fino zvuči. Sveže i obećavajuće.
    Ali hmm.. nisam nikad čuo za pomenutu gđu Rakić-Vodinelić, a ni za gosp. Aris Movsesijan (čije je ime, poreklo..stranac/Beograđanin?)
    ože li se malo više informacija dobiti o njima, njihovoj prošlosti/karijerama/polit.angažovanosti itd..??
    Hvala!

  5. Vesna Rakic Vodinelic, Zoran Zivkovic i Marinika Tepic su GARANCIJA da ce u Beogradu biti postovani zakoni a informisanje biti slobodno.Da li njihov izbor znaci i da ce Studio B biti vracen Beogradjanima?

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.