Site name

Nova stranka najavljuje bojkot izbora

Nova stranka najavila je danas da će bojktovati lokalne izbore u Pećincima 24. decembra ukoliko nadležni organi ne postupe po dužnosti i pronađu odgovorne za upad u kuću predsednice opštinskog odbora te stranke u Pećincima Jelene Grujić 16. novembra.

20

Piše: FoNet

29. novembar 2017. 22:58

 Nova stranka najavljuje bojkot izbora

Aleksandar Stanković, Marinika Tepić, Jelena Grujić i Zoran Živković (arhivska fotografija)

Rukovodstvo Nove stranke, sa predsednikom Zoranom Živkovićem na čelu, posetio je danas porodicu Grujić, kako bi iskazali solidarnost i pružili podršku Jeleni i njenoj porodici, navodi se u saopštenju.

Oni su izneli zabrinutost što policija još nije utvrdila identitet izvršilaca, ali i nalogodavaca brutalnog napada, izvesno politički motivisanog i još jednom istakli zahtev da se to što pre dogodi, navodi se u saopštenju.

povezane vesti

komentari (20)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Vlada

30. novembar 2017.

Nasilje ne podržavam ni u kom obliku,ali se bojim da nije neki trik Živkovića jer njima ne treba ništa verovati.

hanzaplast

30. novembar 2017.

Zoran Zivkovic bi bio totalni anonimus izan svog Nisa da pokojni premijer nije ubijen. Danas,posle skoro 15 godina, kad se okrenem iza sebe,mislim da mu to ne bi bio ni los scenario,da je ostao anonimus,da je nastavio da kraducka po Nisu i da niko nikad nije cuo za njega...

vera

30. novembar 2017.

Necu nekoga da povredim, ali smo dosli u situaciju da svaka provala, napad itd mora obavezno biti politicnki motivisan, a ne mora. I kod takvih upada se retko kada i nadje pocinioilac, tako da ova prica ne pije vodu.

Violeta

30. novembar 2017.

Slažem se da svaki vid nasilja treba da bude otkriven, kao i širenje panike, dezinformacija, laži i kriminalnih radnji, Živković verovatno ima po nešto da kaže u vezi toga.. a i ovaj potez Živkovića će značajno uzdrmati političku scenu u Nikaragvi..

Jovana

30. novembar 2017.

Odlicna vest za SNS u Pecincima, mogu samo da povecaju svoj procenat na izborima.Opozicija steti sama sebi.

Nikolija

30. novembar 2017.

Prosto za nepoverovati... Dajte više prestanite sa tim budalaštinama i skretanjem pažnje na sebe na tako bedan način.

ddd

30. novembar 2017.

Slazem se da ukoliko je bilo upada treba pronaci krivce ali zasto ucena?Mozda nemaju dovoljno dokaza ili informacija ko je to uradio.

Senad

30. novembar 2017.

Ovo je scenario koji ce se pojavljivati pred Beogradske izbore!

nole

30. novembar 2017.

Zoran Živković i njemu slični i ne treba da izlaze na izbore, imali bi 0,69 procenata glasova. Ni ja ne bih izlazio da sam na njegovom mestu.

Dragi Dragomilovic

30. novembar 2017.

Strah od bruke na izborima... Pa zna se da vi nemate nikakve šanse. Vi ne možete da sakupite ni 50 potpisa i realno je da nestanete sa pol. scene...

Leontina Baric

30. novembar 2017.

Nova stranka ni na sta ne gleda objektivno, samo razmisljaju onako kako oni hoce i kako njima odgovara, napad je mogao da izvrsi bilo ko a oni odmah povezuju da je sa politicke strane.

NENAD MITROVIĆ

30. novembar 2017.

Živković ponovo manipuliše medijima.

Milovan

30. novembar 2017.

Ipak mislim da su istraživanja pokazala da sa Rakić Vodinelić NOVA ne može da pređe cenzus, pa će ovo u Pećincima da posluži kao izvrstan povod za bojkot.

Anamarija

30. novembar 2017.

Tako je, pokazite kako znate da bojkotujete umesto da se casno borite za vase ciljeve,stavove.Da izadjete sa pravim programom pred birace.Kada nema plana i programa,idemo na bojkot razlog cete barem uvek lako naci.

Mili Rudic

30. novembar 2017.

Bojkot izbora ne koristi ama bas nikome. Gradjani treba da preuzmu odgovornost za svoje odluke i da izadju na glasanje.

Jovan

30. novembar 2017.

Nadam se da će MUP otkriti počinioce koju su upali u kuću Jelene Grujić. Ali je evidetno da pojedine opozicione stranke pa i Nova Stranka žele da svaki incident koji se dogodi njihovim članovima predstave kao politički napad na njih. Svi znamo da to zapravo nije tako i ovo je još jedan loš politički marketing koji treba da opravda Novu Stranku za loš politički rejting. Naprosto, svesni su poraza na predsojećim lokalnim izborima u Pećincima, pa na njih i ne žele da izadju sa svojim predstavnicima.

Milka

30. novembar 2017.

Protivnik sam svakog vida nasilja. Medjutim, mozda je ovo jos jedna Zivkoviceva izmisljotina , kako bi postigao neki politicki poen !

jasno Je

30. novembar 2017.

Očekivano. Znači definitivno niko neće u koaliciju sa njima i oni misle da će u ovome naći oprqavdanje za ono što ih je na izborima čekalo.

Milan

30. novembar 2017.

Naravno da smo svi protiv kriminala, ali treba da se zapitamo da li je svaka provala politički motivisana. Treba da pustimo policiju da radi svoj posao.

Дуле

30. novembar 2017.

Све им је једно, бојкотовали или небојкотовали, исти број гласова ће добити.