Nova stranka najavljuje bojkot izbora

Ostavite komentar


  1. Nasilje ne podržavam ni u kom obliku,ali se bojim da nije neki trik Živkovića jer njima ne treba ništa verovati.

  2. Zoran Zivkovic bi bio totalni anonimus izan svog Nisa da pokojni premijer nije ubijen. Danas,posle skoro 15 godina, kad se okrenem iza sebe,mislim da mu to ne bi bio ni los scenario,da je ostao anonimus,da je nastavio da kraducka po Nisu i da niko nikad nije cuo za njega…

  3. Necu nekoga da povredim, ali smo dosli u situaciju da svaka provala, napad itd mora obavezno biti politicnki motivisan, a ne mora. I kod takvih upada se retko kada i nadje pocinioilac, tako da ova prica ne pije vodu.

  4. Slažem se da svaki vid nasilja treba da bude otkriven, kao i širenje panike, dezinformacija, laži i kriminalnih radnji, Živković verovatno ima po nešto da kaže u vezi toga.. a i ovaj potez Živkovića će značajno uzdrmati političku scenu u Nikaragvi..

  5. Odlicna vest za SNS u Pecincima, mogu samo da povecaju svoj procenat na izborima.Opozicija steti sama sebi.

  6. Prosto za nepoverovati… Dajte više prestanite sa tim budalaštinama i skretanjem pažnje na sebe na tako bedan način.

  7. Slazem se da ukoliko je bilo upada treba pronaci krivce ali zasto ucena?Mozda nemaju dovoljno dokaza ili informacija ko je to uradio.

  8. Zoran Živković i njemu slični i ne treba da izlaze na izbore, imali bi 0,69 procenata glasova. Ni ja ne bih izlazio da sam na njegovom mestu.

  9. Strah od bruke na izborima… Pa zna se da vi nemate nikakve šanse. Vi ne možete da sakupite ni 50 potpisa i realno je da nestanete sa pol. scene…

  10. Nova stranka ni na sta ne gleda objektivno, samo razmisljaju onako kako oni hoce i kako njima odgovara, napad je mogao da izvrsi bilo ko a oni odmah povezuju da je sa politicke strane.

  11. Ipak mislim da su istraživanja pokazala da sa Rakić Vodinelić NOVA ne može da pređe cenzus, pa će ovo u Pećincima da posluži kao izvrstan povod za bojkot.

  12. Tako je, pokazite kako znate da bojkotujete umesto da se casno borite za vase ciljeve,stavove.Da izadjete sa pravim programom pred birace.Kada nema plana i programa,idemo na bojkot razlog cete barem uvek lako naci.

  13. Bojkot izbora ne koristi ama bas nikome. Gradjani treba da preuzmu odgovornost za svoje odluke i da izadju na glasanje.

  14. Nadam se da će MUP otkriti počinioce koju su upali u kuću Jelene Grujić. Ali je evidetno da pojedine opozicione stranke pa i Nova Stranka žele da svaki incident koji se dogodi njihovim članovima predstave kao politički napad na njih. Svi znamo da to zapravo nije tako i ovo je još jedan loš politički marketing koji treba da opravda Novu Stranku za loš politički rejting. Naprosto, svesni su poraza na predsojećim lokalnim izborima u Pećincima, pa na njih i ne žele da izadju sa svojim predstavnicima.

  15. Protivnik sam svakog vida nasilja. Medjutim, mozda je ovo jos jedna Zivkoviceva izmisljotina , kako bi postigao neki politicki poen !

  16. Očekivano. Znači definitivno niko neće u koaliciju sa njima i oni misle da će u ovome naći oprqavdanje za ono što ih je na izborima čekalo.

  17. Naravno da smo svi protiv kriminala, ali treba da se zapitamo da li je svaka provala politički motivisana. Treba da pustimo policiju da radi svoj posao.

  18. Све им је једно, бојкотовали или небојкотовали, исти број гласова ће добити.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.