Judita Popović (REM): Koji je javni interes da se uznemire građani Srbije i krše zakoni

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Zar gospođa misli da Srbiji danas nije potrebno buđenje? Ljudi se svakodnevno ubijaju na ulici, podmeću se bombe, puca se na sve strane, lete noževi, lome se ruke, od narkomana ne možeš da dišeš. Srbija je postala zemlja kriminala, nasilja i agresivnih ljudi. Treba ovom narodu reći gde to vodi. Dosta guranja glave u pesak, dok i tebi neko ne razbije prozor sekirom.

    1. budjenje da se l0povski rezim skine svakako. Srbija je najsiromasnija zemlje u Evropi sa najgorim zdravstvenim sistemom u Evropi . A vi i dalje slusajte Vicica i njegove glasnogovornike, cirjakovic tipa, koji su za ludaru a ne za TV

    2. Nisu li kriminalce popularizirovali ovi isti iz vremena nacional- socijalista onog ispod lipe? Sve je krenulo od tada. Nema obrazovnih emisija na TV. Popularne su samo trofrtaljke i lopovi. Gospodja je jedina normalna u tom REM-u.

  2. Gospođo Popović, nikako ne odgovarate zašto je eksplicitno prikazivanje streljanja muskimanskih zarobljenika bez zatamnjivanja bilo poželjno da vidi narod Srbije, a obračun kriminalaca je nešto što ne rreba niko da vidi.

  3. „banana drzava“ , a narod i dalje ceka mesiju kao i svi hriscani vec dve hiljade godina.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

24. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.