Šabić: Verujem da nije bio napad, već slučaj 1Foto: FoNet/ Medija centar

Nekadašnji poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka ličnosti, Rodoljub Šabić objavio je sinoć na svom Tviteru nalogu fotografiju na kojoj se vidi njegovo krvavo lice, uz rečenicu „šta su napravili od mog grada“, ali je nakon toga bio nedostupan za dodatne informacije.

Njegova objava od sinoć uznemirila je mnoge na ovoj društvenoj mreži. Šabić se, nakon toga, takođe tvitom oglasio, navodeći sledeće: „Bezumlja u ovoj zemlji imamo i previše. Zato moram da kažem, siguran sam da ovo nije posledica nikakvog politički inspirisanog napada“.

http://

Jutros je objavio novi tvit u kojem je naveo da veruje da se nije radilo o napadu na njega.

„Hvala svima na podršci. Sinoć na VMA sanirana arkada i ušiven obraz. Neko me u Sremskoj ulici od pozadi sapleo i udario sam glavom u trotoar. Verujem da nije bio napad, već slučaj, niko me posle, kad sam pao, nije udarao. Policije, državne ili gradske nije bilo, ni tada ni posle“, napisao je Šabić.

http://

 

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

30 reagovanja na “Šabić: Verujem da nije bio napad, već slučaj”

    • Ovo ni slucajno nije bilo slucajno. Vise mi lici na opomenu da gdin. SABIC pazi sta radi.

  1. Gospon Sbicu jako mi je zao sta su Vam ucinili zlikovci SNSa. Nije to bilo slucajno vec je to njihov potpis a u funkciji zastrasivanja javnosti. Banda koja je bila majstor na tapkanju u ulici Sremska je danas zamenik gradonacelnika da taj mali je bio devedesetih prvak tapkaros i na tom mestu je radio a sada urusava Beograd. DO POBEDE, Suri.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.