Desničari remetili početak festivala Zona Novog optimizma u Šapcu (VIDEO)

Smehom i aplauzom protiv provokatora

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Grupa od 20-tak pionira komunisticke partije, ovdasnji pojavni oblik NKVD omaline.
  Данциг Сергеевич Балдаев je odavno crtezom predstavio stanje i u rusiji i u srnbiji. Partija ubija gulag Srbija. A kosovo su jos 1945-te poklonili drugovima albancima.

  1. … cudan ste vi narod … nekako , uvek su svi krivi , uvek su svi protiv vas a vi ste neduzni , maltene nevini ko malo dete . Zar ne mislite, da ste bar malo bili drugaciji , da bi vas drugi vise postovali . Pa ne zive samo Srbi na ovom prostoru . Daj budite malo vise realni i kriticni prema sebi . Skromniji , na kraju krajeva … Neka vam primer bude Djokovic …

  2. Volela bih da mi objasnite kako ste uspeli da povezete ove barabe sa „pionirima komunisticke partije“?? Zato sto je partija vec TRIDESET godina mrtva, a ubili su je bas neki slicni ovim fasistima. Kada biste malo nesto procitali, osim izmisljotina koje se vec decenijama ovde koriste kao apsolutne istine, videli biste da su izvorne ideje komunizma i danas veoma POTREBNE. To sto su neke stvari otisle na pogresnu stranu je uobicajeno. Ni Crkva vise nema blage veze sa izvornim idejama hriscanstva.

 2. Aca im je Srbin , kome je “Kosovo srce Srbije” !?
  Pazite samo da vam ne pocepa srce.

  1. Aca „Srbin“ je u koaliciji sa Haradinajem. A ova šačica plaćenika pokušava da sakrije lica kapuljačama i transparentima. Džabe momci, snimljeni ste i jednog dana ćete odgovarati.

 3. У Сарајеву је на концерту погођен флашом у главу (додуше, пластичном) певач и вођа групе Ван Гог. Да напишете и о томе неку реч? Или није политички коректно?

  1. Kakve veze aman ima rulja ispred pozorišta sa flašom iz Sarajeva? Može li jedno pitanje?Kako pišete brojeve?Ćirilicom sigurno ne.

   1. По овом што сте написали, закључујем да треба да се вратите у основну школу. Слова се пишу ћириличним и латиничним писмом. Бројеви се не пишу ни ћирилицом (како сте то злобно и заједљиво написали), ни латиницом. Постоје римски и арапски бројеви.

   2. @libero: Poštovani, u pravu ste kada kažete da ovi događaji nemaju veze jedan sa drugim, ali shvataje demokratije i uvažavanje tuđeg mišljenja je osnov demokratije. U zavisnosti ko podržava koju opciju jedan isti događaj vide različito. Za „demokratske“ medije prekid promocije knjige je civilizacijski čin, dok je prekid predstave, sinoćno negodovanje u Šapcu divljanje desničarskih elemenara, dok je za „prorežimske“ medije sve ovo suprotno.

    1. Prekid promocije knjige pravnosnazno osudjenog ratnog zlocinca jeste civilizacijski cin. Upad na tribinu uglednih gradjana jeste divljanje desničarskih elemenara. TACKA.

 4. Pristalice Aleksandra Vučića, koji je potpisao Briselski sporazum , desničari ??? Razumeo bih da to piše u Informeru , ali u Danasu … Neverovatno . Da li ste vi uopšte čitali šta piše u Briselskom sporazumu ? Obratite pažnju na tačku 14 .

 5. Najveća greška koju namerno i neprekidno čine
  „građanski“ da ne kažem „drugosrbijanski“ mediji, uključujući i Danas, je ta da Vučećeve botove i galamdžije nazivaju desničarima.

  Desnica u Srbiji se odnosi na nacionaliste, patriote, tradicionalno i porodično orijentisane ljude, euroskeptike, ali koiji, za razliku od opšte (svetski) definisane desnice, nisu za liberalni kapitalizam – naprotiv. Pravi srpski desničari (u koje NE spadaju Šešeljevci, Vacićevci i ostali Vučićevi podrepaši) NIKAKVE veze nemaju sa naprednjačkom politikom, već su joj opozicija isto koliko i „građanisti“ – samo potpuno drugi deo spektra opozicije.

  Ne može se istovremeno biti za Vučića i biti desničar – jer se to međusobno isključuje. Naprednjaci, jednostavno, nisu patriote već konglomerat bilmeza sa zajedničkim interesom – kartel.

  Dakle, ovi omladinci nisu nikakvi desničari – to su Vučićeve galamdžije.

 6. Kakve ovi ljudi imaju veze sa desničarima, ako podržavaju Vučića? Ovaj Vučić nema nikakvih ideoloških sličnosti sa onim od pre 10-ak godina. Njegov režim vodi liberalno-levičarsku politiku. Jedino što je zadržao populističkih način izražavanja, koji je totalno suprotan od realne politike, kojom se zemlja kreće. Protestanti su režimski ljudi.

 7. Drugarice i drugovi iz Danasa nisu čuli da je Berlinski zid pao pre skoro 30 godina, da Amerika i Engleska nisu postale proleterske zemlje, a da Kineski “komunisti“ kupuju dvorce po Francuskoj i menšne u Njujorku.

 8. Zar i vi da napišete da je ta žena pretila predsedniku? Pa to su bile samo psovke.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

Nasovna za 31. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.