Šabac

SZS: Pretnje gradonačelniku Šapca Zelenoviću i pozivi za linč

Savez za Srbiju (SZS) saopštio je da su putem društvene mreže Fejsbuk gradonačelniku Šapca Nebojše Zelenovića upućeni pretnje i poziv za linč, zbog kojih je on uputio dopis Posebnom tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala.

Svetla u medijskom mraku

Šabački nedeljnik“ Podrinske“ u subotu, povodom 11 godina postojanja i rada, čitaoce i prijatelje lista daruju pozorišnom predstavom „Iskušenje“.

Zelenović sa šefom OEBS-a u Srbiji o stanju političkih prava i sloboda

Predsedavajući Saveza za Srbiju i predsednik Zajedno za Srbiju, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i šef misije OEBS-a u Srbiji, ambasador Andrea Oricio, na sastanku održanom u sedištu Misije u Beogradu, razgovarali su o političkim prilikama u Srbiji.

Šabac: Velika olakšanja za privrednike i građane

Na 18. sednici Privrednog saveta Grada Šapca gradonačelnik Nebojša Zelenović privrednicima je predstavio predlog budžeta grada za 2019. godinu, a gradska urbanistkinja Katarina Dubljanin prezentovala je plan kapitalnih investicija za narednu godinu.

Izolacijom do trećine uštede

Prema zvaničnim podacima JKP Toplana najjeftinije isporučuje toplotnu energiju u Srbiji. Za grejanje kvadratnog metra stambenog prostora plaća se 34 dinara, a za poslovni prostor 42,50 dinara.

Podsticaj zapošljavanju

U Šapcu već nekoliko dana Trening centar, u okviru Projekta „Podrška razvoju obrazovanja i zapošljavanja“ (SEED STEP II), koji se finansira sredstvima Austrijske razvojne agencije i organizacije Volkshilfe Solidaritet.

Glasanje o projektima u 23 šabačke mesne zajednice

U nedelju je organizovan drugi ciklus neposrednog izjašnjavanja u 23 seoske mesne zajednice sa teritorije grada Šapca o projektima koji će biti finansirani sredstvima od povraćaja poreza na imovinu.

Uzaludni pozivi SNS-u da gostuju na RTV Šabac

Na poslednjoj sednici Gradske skupštine šef odborničke grupe SNS dr Aleksandar Pajić ustvrdio je da u Šapcu vlada medijski mrak i da ova stranka nema mogućnosti da iskaže svoje stavove, čak ni jednom jedinom rečenicom.

Novi programi na selu

U Ministarstvu poljoprivrede ugovor o dodeli bespovratnih sredstava u okviru Konkursa za sprovođenje programa ravnomernog regionalnog razvoja potpisao je zamenik gradonačelnika Šapca Dušan Kostadinović.

Stečajni upravnik „Zorke“ iznad Apelacionog suda

Pre osam godina Grad Šabac uložio je gotovo 240 miliona dinara za isplatu zaostalih zarada radnika „Zorke holding“. To je u suštini obaveza države ali lokalna samouprava želela je da pomogne radnicima da dođu do svojih zarada.

Prva Poslednja