Šabac

Grejanje uz podršku Ujedinjenih nacija

U OŠ“Stojana Novaković“ u Šapcu nova grejna sezona počela je sa kotlarnicom na biomasu, kao novi iskorak ka unapređenju energetske efikasnosti.

Živković predložio štrajk glađu opozicionih poslanika

U borbi za izborne uslove treba da idemo sa svima koji sebe zovu opozicijom i mogu to da dokažu, podele nema – svi zajedno treba da se borimo za fer izbore, izjavio je predsednik Nove stranke Zoran Živković.

Hapšenje zbog sumnje za nedozvoljen promet oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Šapcu uhapsili su I.M. (1995) iz Šapca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela laka telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.

Nova sezona Šabačkog pozorišta

Nova sezona Šabačkog pozorišta počinje petog oktobra tradicionalnom revijom „Teatar na dobrom putu“. Moto sezone je „Grad su ljudi, grad je pozorište“.

Zelenović: Policija ima jasan politički zadatak da nas pretvori u kriminalce

Na poziv Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Saveta Evrope,  gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović će u Strazburu  6. novembra izvestiti o zloupotrebama republičke vlasti i urušavanju građanskih političkih prava i sloboda u opozicionim lokalnim samoupravama u Srbiji.

Zelenović: Izborna volja se menja hapšenjima i “ubeđivanjem”

Nebojša Zelenović, predsednik opštine Šabac dobio je zvaničan poziv Saveta Evrope da 6. novembra na sednici Kongresa izvesti Savet Evrope o stanju ljudskih prava i slobode građana u Srbiji, na koji način se ta prava ugrožavaju i to sa posebnim osvrtom na lokalni nivo.

„Čivija“ izašla iz boce

Početak 50. „Čivijade“ obeležili su najmlađi poklonici čivijaškog duha u četiri šabačke osnovne škole. Već po deseti put humoristi i glumci predvođeni Radom Đergovićem bili su gosti šabačkih osnovaca i na najbolji način preneli ono što krasi čivijaše.

Opremljeno 10 hektara kod bivše kasarne u Šapcu

Šabački vašar ove godine biće veći i lepši, najavljuje organizator vašara JKP „Stari grad“ Šabac, jer će se održati na prostoru stare kasarne, koji je za dva hektara veći od prostora na Mihajlovcu koji je korišćen do sada. Ima vodu, struju i kanalizaciju i nema opasnosti od podzemnih voda.

Prva Poslednja