Šabac

Izložba karikatura na Gradskom trgu u Šapcu 2

Izložba karikatura na Gradskom trgu u Šapcu

Zbog epidemiološke situacije  čuveni svetski vašat humora i satire, „Čivijada“, organizuje se sa znatno manje programa. U četvrtak pre podne tradicionalno će se oglasiti dobošar, a na Gradskom trgu  biće postavljeni panoi sa karikaturama i aforizmima pristiglih na konkurs. 

Sloga: Predsednik sindikata dobio otkaz jer je član SNS u Šapcu 4

Sloga: Predsednik sindikata dobio otkaz jer je član SNS u Šapcu

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ danas je najoštrije osudio „nezakonit otkaz predsedniku sindikata ‘Sloga’ u JKP Vodovod Šabac, vodoinstalateru Ivanu Vasiću, jer je on politički motivisan od strane direktorke tog preduzeća Danijele Lovrin Gavrilović, sa liste ‘Nebojša Zelenović – Šabac je naš'“.

Ponovo se glasa danas na 27 biračkih mesta u Šapcu 10

Ponovo se glasa danas na 27 biračkih mesta u Šapcu

Tribine Novog optimizma u Šapcu pokazale su pravo značenje šta znači biti slobodan grad. Predstavnici Zrenjanina, Bora, Smedereva, Rume govoreći o ekološkim problemima naveli su da nemaju načina i mogućnosti da javno iskažu koliko su građani ugroženi, i da su jedino u Šapcu bili u prilici da osvetle tamne strane šta država i pojedini strani investitori čine protiv zdravlja i ekonomije države.

Zelenovićeva ZZS: Fabrika laži pred ponavljanje izbora u Šapcu 13

Zelenovićeva ZZS: Fabrika laži pred ponavljanje izbora u Šapcu

Stranka aktuelnog gradonačelnika Šapca, Nebojša Zelenovića, Zajedno za Srbiju saopštila je danas da su „besramne laži Srpske napredne stranke (SNS) o tome kako predsednik stranke Zelenović i njegovi saradnici organizuju krađu izbora u Šapcu” koji se održavaju sutra.

Zelenović: Poslanici EP ohrabruju Šapčane da glasaju; Brnabić: Mešanje u lokalne izbore 14

Zelenović: Poslanici EP ohrabruju Šapčane da glasaju; Brnabić: Mešanje u lokalne izbore

Pismo evroparlamentaraca je ohrabrenje građanima Šapca, a ne bilo kojoj političkoj partiji, da mogu slobodno da izađu na izbore. Vrlo je važno što su ugledni predstavnici Evropskog Parlamenta podržali ono što se u Šapcu radi jer mi istrajavamo na zaštiti evropskih vrednosti. I do sad su se Šapčani ili što imaju podršku cele Evrope.

PrvaPoslednja