Šabac

Sve veći broj obolelih u Šapcu 3

Sve veći broj obolelih u Šapcu

Od ove nedelje u Šapcu se registruje prosečno devedeset obolelih od korona virusa, što je za 30 do 50 odsto više nego u prethodnom periodu.

Premijera komada "Na pučini" 4

Premijera komada „Na pučini“

U Šabačkom pozorištu premijerno je izvedena predstava „Na pučini“ Slavomira Mrožeka, u režiji i adaptaciji Ivana Tomaševića.

Mihajlović: Ko je prisluškivao - mora iz SNS 6

Mihajlović: Ko je prisluškivao – mora iz SNS

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da je sigurna da svi koji su učestvovali u prisluškivanju Aleksandra Vučića i planiranju državnog udara odlično znaju šta su radili i da članovima Srpske napredne stranke (SNS), ako su se bavili takvim stvarima, nije mesto stranci, saopšteno je iz njenog kabineta.

Uskoro počinje izgradnja putničkog pristaništa u Šapcu 8

Uskoro počinje izgradnja putničkog pristaništa u Šapcu

Direktor Agencije za upravljanje lukama Vuk Perović izjavio je danas da bi uskoro trebala da počne izgradnja međunarodnog putničkog pristaništa na Savi kod Šapca, a da se završetak radova očekuje do kraja sledeće godine.

Kisić Tepavčević: Socijalna sigurnost za sve 13

Kisić Tepavčević: Socijalna sigurnost za sve

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević danas je u Šapcu povodom Međunarodnog dana socijalne pravde, poručila da je cilj Ministarstva da obezbedi socijalnu sigurnost svim građanima, a naročito onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Protest Šapčanki protiv zagađenja vazduha 15

Protest Šapčanki protiv zagađenja vazduha

Ispred Gradske uprave večeras je protestvovalo oko stotinu Šapčana zbog zagađenja vazduha. Tokom decembra i nedavno zabeležena su ekstremna zagađenja vazduha, što itekako utiče na zdravlje građana.

PrvaPoslednja