Ekonomija

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - Jelena Pavlović, CHF Srbija

Advokatica zaduženih u švajcarcima 1. aprila odgovara na Fejsbuku

Advokatica udruženja zaduženih u švajcarcima CHF Srbije Jelena Pavlović odgovaraće direktno na pitanja građana na Fejsbuk stranici Danasa u ponedeljak 1. aprila od 16 časova, u okviru rubrike „Intervju na mreži“.

Advokatica zaduženih u švajcarcima 1. aprila odgovara na Fejsbuku 1Foto: Medija centar
Pitanja se mogu postaviti na Fejsbuku već od danas, a Pavlović će na njih pisanim putem odgovarati sat vremena.

Na pitanja lične prirode se neće odgovarati, na pitanja koja su već odgovorena neće se ponovo slati odgovor, a uvredljiva će automatski biti brisana.

Najzanimljiviji odgovori potom će biti objavljeni u štampanom i onlajn izdanju Danasa.

http://

Postanite član Kluba čitalaca Danas i na taj način podržite nezavisno novinarstvo.

Danas postoji sa ciljem pravovremenog i istinitog izveštavanja dostupnog svim građanima. Kupovinom Danasa, pretplatom ili članstvom u Klubu čitalaca omogućavate nam da ostanemo samostalni i potvrđujete da u Srbiji ima mesta za slobodno novinarstvo!

Više od dve decenije nismo poklekli pred trendovima opšte tabloidizacije, senzacionalizmom i komercijalizacijom sadržaja. Bili smo zabranjivani i prozivani. Ništa nije moglo da nas spreči da objektivne vesti objavljujemo svakog dana. Nijedna vlast nije bila blagonaklona prema kritici.

Zato želimo da se oslonimo na vas, naše čitaoce.

Ukoliko želite da i ubuduće nastavimo sa radom kao i do sada i još kvalitetnije, kupite Danas i postanite deo Kluba čitalaca Danasa za 990,00 dinara mesečno!

Komentari (2)

Ostavite odgovor

* Sva polja su obavezna
Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Poštovanoj Jeleni svaka čast! Uvek ima jasan, razložan i argumentovan stav, hladne glave i na strani pravde. Mnogi iz njene branše bi mogli da se ugledaju na nju. Želim joj sve najbolje u karijeri, u privatnom životu, kao i u borbi za istinu u vezi sa stambenim kreditima indeksiranim u CHF.