Pozitivno poslovanje preporuka za funkciju 1

U prošloj godini šabačka javna preduzeća, izuzev JSP „Stan“ i „Sportski centar Šabac“, zabeležili su pozitivno poslovanje. Ova dva preduzeća priključena su JP „Infrastruktura Šabac“, a gubitke će pokriti od ranije zabeleženih dobiti.

Sprovodeći striktno zakon, Gradska skupština izabrala je direktore javnih preduzeća po prethodno sprovedenom konkursu.

Komisija za sprovođenje izbornog postupka na osnovu stručne osposobljenosti, znanja i veština kandidata kao i uvidom o dostavljenoj dokumentaciju u potpunosti je poštovana potrebna procedura.

Za direktorku JKP „Vodovod“ izabrana je Danijela Jevtić Gavrilović, diplomirani pravnik; za direktora JP „Infrastruktura Šabac“ izabran je Milan Vasić, diplomirani pravnik; za direktora JKP „Toplana“ Aleksandar Prodanović, diplomirani mašinski inženjer iz Sremske Mitrovice, i za direktorku JKP „Stari grad“ Snežana Đokić, diplomirani inženjer tehnologije iz Šapca.

Komisija je ocenjivala stručnu osposobljenost kandidata na osnovu radnog iskustva za poslove za koje se zahteva visoko obrazovanje, za poslove povezan sa javnim preduzećem, kao i radno iskustvo koje kandidat ima u organizovanju i vođenju poslova. Obavljen je i razgovor o programu poslovanja. Svi ovi kandidati prethodno su bili u statusu v. d. direktora, a najbolja preporuka je pozitivno poslovanje. Uz to za funkciju direktora nije bilo prijavljenih drugih kandidata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari