Popularni nemački bend Guano Apes nastupiće u Beogradskoj areni 10. aprila u organizaciji Avalon produkcije. Slavna grupa koju predvodi pevačica Sandra Nasić, upravo u aprilu kreće na povratničku turneju sa novim albumom „Bel Air“ koji je najavio i novi singl „Oh What A Night“.

Guano Apes se smatraju jednim od najznačajnijih bendova na alternativnoj sceni čiji su hitovi „Open Your Eyes“, „Big In Japan“ i „Lords of the Bords“ pored uspeha na top listama, postali i jedan od simbola sve popularnijeg snoubordinga i ekstremnih sportova. Početak prodaje i cene ulaznica biće saopšteni početkom februara.

Guano Apes se vraćaju u postavi koja im je donela svetsku slavu, pa upečatljivi vokal Sandre Nasić na sceni ponovo prate gitarista Hening Ruimenap, basista Stefan Ude i bubnjar Denis Počvat. Njihovi prvi koncerti nakon petogodišnje pauze, 2009. godine obeležili su neke od najmasovnijih festivala u Evropi među kojima su nemački giganti „Rock am Ring“, „Rock im Park“, austrijski „Nova Rock“ i verovatno najveći evropski „open-air“ festival „Przystanek Woodstock“ u Poljskoj koji je te godine okupio neverovatnih 450.000 ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari