Poznati bend iz '90-ih planira da izda novi album nakon više od dve decenije 1Foto: Yotube Screenshot

Članovi grupe Everything But The Girl su podelili vest da će sledeće godine objaviti novi album. To će biti njihov prvi studijski album posle više od dvadeset godina. Podsećamo vas, popularni duo je 1999. izdao album „Temperamental“, na kome su se našli hitovi „Five Fathoms“ i „Lullaby of Clubland“.

Grupu Everything But The Girl čine bračni par Ben Vot i Trejsi Torn. Iako bend nikada zvanično nije prestao da postoji, prošlo je mnogo vremena od kada je poslednji put bio aktivan na muzičkoj sceni. Njihovi fanovi su godinama čekali novo izdanje svojih ljubimaca, a čini se da će se njihove želje konačno obistiniti. Naime, pevačica grupe, Trejti Torn, objavila je na svom Tviteru vest da je grupa Everything But The Girl snimila novi album, koji bi trebalo da izađe narednog proleća.


Ona je napisala: „Mislim da biste želeli da znate da smo Ben i ja napravili novi album grupe Everything But The Girl. Izaći će sledećeg proleća“. Osim ove informacije, pevačica nije otkrila neke konkretne detalje o albumu. Trenutno ne znamo ni kako se zove, a ni kog datuma tačno će biti objavljen.

Grupa Everything But The Girl osnovana je u Halu 1982. godine. Možda su najpoznatiji po svojoj pesmi „Missing“, koja je prvobitno objavljena 1994. godine. Kasnije je Tod Teri izdao njen veoma popularan klupski remiks, koji je stigao do trećeg mesta britanske liste singlova.

Od njihovog poslednjeg zvaničnog nastupa uživo 2000. godine, Trejsi Torn je izdala niz solo albuma; poslednji od njih, pod nazivom „Record“, objavljen je 2018. Ona je takođe autorka nekoliko knjiga, a doskora je bila kolumnistkinja britanskog magazina „New Statesman“.

Što se tiče Vota, on je osnovao izdavačku kuću „Buzzin’ Fly Records“ i sarađivao je sa Džejom Henanom na snimanju deep house kompilacija pod imenom „Lazy Dog“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari